reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Hej dziewczynki, co tu taka cisza? Ja dziś mam dzień pod znakiem szukania nowego dietetyka specjalizującego się w IO. Potrzebuję jakiegoś wsparcia z zewnątrz. Generalnie mam jakiegoś doła i znów wróciły myśli, że z taką wagą powinnam zapomnieć o ciąży.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. My dziś pół dnia na wychodnym u teściów [emoji5]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ja mam kryzysik jakiś. Colorado chyba też, bo milczy [emoji22]

Ka przytulam:* Co się dzieje?Pisz:* Może będzie lżej jak się wygadasz. Kupiłam dziś białą morwę którą polecałaś(ale się baba z apteki na mnie gapiła:/ ) i jeszcze centrum ona i skrzypovita bo mam jakiś spadek formy u włosy mi lecą garściami.Jak byłam w ciąży a później jak karmiłam piersią to łykałam Mama Dha a jak odstawiłam to masakra jakaś...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, dasz radę, pamiętaj o detoksie cukrowym :)

Zuza, a czemu się baba gapiła? Niech spada, przynajmniej o siebie dbasz...

A ja mam jakiś marazm, waga stoi, więc zajadam zły humor, więc mam jeszcze gorszy humor... ale w poniedziałek idę do psychologa/psychodietetyka a za tydzień do dietetyka więc mam nadzieję, że ze wsparciem się ogarnę. Plus taki, że regularnie ćwiczę i pokochałam mojego orbitreka :)

Zrobiłam dziś progesteron (teoretycznie 7 dpo) i mam wynik prawie 10, a norma jest od niecałych 2 do 20. Myślicie, że to ok?

Mimi u mnie też pojawia się rano cukier ale już wiem czemu nie jem regularnie i jem jogurt wieczorem a wiem że przez to miałam wysoki rano.A i jeszcze mierzyłam cukier około 5.3-6 a teraz jak sobie przypomnę o 11to się nie dziwię że 105pokazuje.
Zuza co do centrum jest bardzo dobre ja stosowałam miesiąc po porodzie a po miesiącu falvit i też fajny :) Morwe też zakupiłam :) Co do włosów u mnie miesiąc temu zaczęły wypadać ale to norma 4-5mies po porodzie traci się to co urosło w ciąży.
Ka super że ćwiczysz ja przy moim łobuzie tylko z doskoku.Fajnie że masz wizyty mam nadzieję że Ci pomogą.Trzymam mocno kciuki :*
U mnie też od ponad miesiąca waga ani drgnie już mnie trafia!W sumie dobrze że w górę nie idzie....

reklama
U mnie ostatnio pół kilo w górę pól kilo w dół ibtak cały czas. Ale już się ogarnelam ze slodkosciami to mam nadzieję ze szybko spadnie [emoji1]

Ja póki co lykam jeszcze sporo tabsow ale jak skończę to też kupie morwe [emoji5]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry