reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Mimi, brawo! Jak tak dalej pójdzie, to zaraz będzie kilka niezłych kilogramów na minusie :) co do diet cud to masz rację, ja tak samo przez to sobie rozwaliłam metabolizm. Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]za szwy :)

Colorado, a nie możecie gdzieś wyskoczyć? Chociaż na weekend? Nie w celach prokreacyjnych tylko po prostu ze sobą pobyć :) a nóż inna sypialnia zdziała cuda :) a dostałaś już @?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mimi, brawo! [emoji122]
Oby waga dalej ładnie spadała [emoji9]

Ka, na ten moment nie mamy możliwości finansowo-logistycznej :/ gdyby nie to, to ja jestem chętna w każdej chwili na jakikolwiek wypad [emoji4] a czasu ze sobą i tak dużo spędzamy. Tylko ja świruję, siedząc w geograficznie tym samym miejscu [emoji4]

No, testu nie zmarnuję teraz, zostanie na następny cykl. Zaczęło się plamienie, więc okres się rozkręci :/

Zaczynam się zastanawiać, czy może faktycznie nie jestem niedrożna, skoro w tym cyklu naprawdę przyłożyliśmy się ma 100% ... i nic z tego...

Patrząc na jasne strony tej sytuacji, odpada przynajmniej termin na sierpień [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do diety kopenhaskiej to schudłam na niej 10kg a później 6 i nie odzyskałam tego do momentu hormonów.I tak jak pisałam po hormonach już tylko tyłam i 5kg na tej diecie.
Colorado gratuluję przeskoku na mniejszy rozmiar to bardzo cieszy :)
Dziewczyny cierpliwości psychika robi swoje i potrafi blokować .Za pierwszym razem jak odstawiłam tabletki i po codziennych staraniach udało się po 3-4miesiacach a miałam wtedy 22lata jak zaszłam w ciążę .A teraz po całkowitym odpuszczeniu po tylu latach za pierwszym razem :)
Mimi gratulacje teraz to poleci :)
IMG_20171113_091306.jpg

To sukienka z zeszłego roku z wesela z września.Byla tak opięta że jak siadałam to za połowę uda się podciągała (dobrze że obrus był długi :p )
IMG_20171113_091421.jpg

A to dziś w tej sukience .Jeszcze dużo zostało do zrzucenia ale to już nie rozmiar 56 :)

Załączniki

• IMG_20171113_091306.jpg
    IMG_20171113_091306.jpg
    239,9 KB · Wyświetleń: 352
  • IMG_20171113_091421.jpg
    IMG_20171113_091421.jpg
    242,4 KB · Wyświetleń: 359
Agunia, świetnie wyglądasz![emoji173] Sukienusia też ładna [emoji4]

Ja dziś na wagę weszłam i 96,1 kg pokazała. Więc nieco mniej od ostatniego 96,5. Nie wiem tylko, czy opuchlizna przedokresowa mi już zeszła, czy nie, nie widzę tego, a czuję się i tak jak kaszalot :( po duphastonie tak mi na twarzy i dekolcie wysypało, że szok :(
Dalej mam nieduże plamienie, jutro rano zatestuję znowu ...

Agunia, podziwiam! Nie ma nic lepszego niż zamiana ubrań na mniejsze. Dla mnie zejście z 50 na 46 było już super :)

Colorado, przykro mi, że nie macie możliwości się nigdzie ruszyć. Pieniądze psują masę rzeczy :D ale czasami można znaleźć jakieś fajne miejsce tuż za miastem za małe pieniądze, a działa cuda na psychikę :)

Gratuluję spadku wagi! Ja sobie teraz wymyśliłam, że trzymam się ładnie do początku grudnia i wtedy dopiero się zważę po miesiącu diety i ćwiczeń :) a jak nie będzie efektów to szukam jakiegoś lekarza od chorób metabolicznych...
Kochana, trzymam kciuki za test, mimo tego, że pozytyw oznacza poród w sierpniu ;)

No, kurde, negatyw. Ale okres trochę się rozkręcił, daleko mu i tak do normalnego.
Kurde, na tych tabletkach każdy cykl i okres inny :/

Ka, pieniądze to jedno, ale logistycznie nie damy też rady, bo mamy 2-miesięczne kotki na tymczasowym odchowaniu :) jeszcze ze 2-4 tyg u nas pobędą :)

A ogólnie jak waga do tej pory na diecie?

Przykro mi :( no to walczymy o poród wrześniowy :)

A wagę na razie schowałam bo jak się ważyłam tydzień temu to nawet nie drgnęła, więc mam na nią focha :)

reklama
Ja listopad biorę na luz bo i tak nie ma czasu na pożycie małżeńskie :) listopad jest dla mnie i mojego zdrowia.

Do góry