reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Oczekująca, miło się patrzy na takie śniadanka [emoji16] u mnie dziś kanapki z żytniego z pasztetem domowym i ogórkiem. Na drugie śniadanie zrobiłam sobie pseudo budyń czekoladowy: mąkę ziemniaczaną zamieniłam na owsianą, cukier na erytrytol i czekoladę na kakao. Bardzo fajnie wyszło [emoji4] na obiad mam gołąbki z indyka bez zawijania a na kolację krem z brokułów [emoji3]

reklama
Jejku dziewczyny aż ślinka cieknie. Kiedy wy to wszystko robicie? Ja najczęściej nie mam czasu i sięgam szybko po kanapki :(

To gdzie będziecie mieszkać?
Dalej w Jaworznie ;)
Oczekująca, miło się patrzy na takie śniadanka [emoji16] u mnie dziś kanapki z żytniego z pasztetem domowym i ogórkiem. Na drugie śniadanie zrobiłam sobie pseudo budyń czekoladowy: mąkę ziemniaczaną zamieniłam na owsianą, cukier na erytrytol i czekoladę na kakao. Bardzo fajnie wyszło [emoji4] na obiad mam gołąbki z indyka bez zawijania a na kolację krem z brokułów [emoji3]
I z owsianej budyń wyszedł? [emoji33]

Źle się dziś czuję, jakieś choróbsko mnie bierze i najchętniej to bym zupkę chińską zjadła...
Nie dawaj się choróbskom [emoji8] starty świeży imbir + kurkuma w proszku + miód + sok z cytryny, wszystko zaparzyć wrzątkiem, przecedzić przez siteczko i wypić gorące = zdrówko [emoji4] mnie to razem z kanapkami z czosnkiem w ciąży wyciągnęło z okrutnego przeziębienia :)

Colorado ma rację. U mnie świeży imbir zawsze w lodówce i herbatę robie jak tylko coś nas łapie. W tym roku mamy jeszcze sok z aronii zarobiony na zimę, więc sie bedziemy leczyć! :)

reklama
Aronia ponoć też dobrze uwrażliwia tkanki na insulinę [emoji16]

A to dziś mój obiadek - zapiekany w piekarniku makaron pełnoziarnisty (ok. 60g) z sosem pomidorowym, oliwkami, papryczką peperoncini, szynką szwarcwaldzką, cebulą, mozarellą i ociupiną parmezanu. Na zimno też dobre [emoji23]
IMG_20180911_161602.jpg

Załączniki

• IMG_20180911_161602.jpg
    IMG_20180911_161602.jpg
    69,1 KB · Wyświetleń: 243
Do góry