reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Hej, melduję się! Wczoraj i przedwczoraj zawaliłam totalnie, bo czułam się okropnie i jedyne na co miałam ochotę to zupki chińskie i białe bułki. Dziś już tylko nie mam głosu, ale nie mam gorączki, więc się ogarniam [emoji4]tym bardziej, że w niedzielę jedziemy na chrzciny i kupiłam sobie nową sukienkę z tej okazji i nie chcę żeby mi bebzon wystawał [emoji16]
Czekamy na foto w sukience [emoji16]

Dobrze, że zdrowiejesz [emoji16] można bułki wybaczyć i zupki ja jak chora jestem to zwykle na herbatach z miodem i biszkopta u lecę [emoji23]

reklama
U nas dziś był obiad resztkowy, kompilacja zupy, którą tu ostatnio wstawiałam i resztki ziemniaków pieczonych z burakami, żurawiną, oscypkiem i ziołami [emoji16]

Hej, melduję się! Wczoraj i przedwczoraj zawaliłam totalnie, bo czułam się okropnie i jedyne na co miałam ochotę to zupki chińskie i białe bułki. Dziś już tylko nie mam głosu, ale nie mam gorączki, więc się ogarniam [emoji4]tym bardziej, że w niedzielę jedziemy na chrzciny i kupiłam sobie nową sukienkę z tej okazji i nie chcę żeby mi bebzon wystawał [emoji16]
Pokaż kiecke [emoji16]

Colorado, u Was faktycznie wszystko jest jak z restauracji. Nawet ziemniaki z burakiem [emoji16] u mnie dziś leczo było na obiad, a na kolację grzanki z mozzarellą i pomidorami.

Pokaż kiecke [emoji16]
Chciałam się pochwalić, że jest to "L-ka" z Zary [emoji4]
IMG_20180913_221713.jpg

Załączniki

• IMG_20180913_221713.jpg
    IMG_20180913_221713.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 264
Ka wstaw zdjęcie :)
Colorado mieszanka wybuchowa :D
A ja nie mam się czym chwalić odpuściłam ostatnio dieta żyje swoim życiem a ja swoim :p Waga stoi w miejscu tyle dobrego :)
Mąż znów wyjechał we wtorek wróci za 3-4 tygodnie. Teściowa poszła do pracy, więc jestem ze wszystkim sama. Teraz jeszcze sezon na serwisie się zaczyna ,więc jest co robić.
Michaś szlifuje chodzenie a raczej bieganie i już mamy spory bilans na koncie guz na czole, rozcięta broda ,podbite oko i przytrzaśnięty palec szuflada(wszystko jednego dnia :p)
A ja ostatnio zaszalałam i zamówiłam dwie kurtki na zimę :)

Ka, super [emoji4] i mówisz, że w L wchodzisz? W zarze? Cudownie [emoji4] ja od czasów liceum nie wchodzę w żadną L w sklepach stacjonarnych [emoji23][emoji23][emoji23]

Agunia, no to Michałek ma teraz poligon doświadczalny [emoji4] może trzeba go obkleić styropianem? [emoji848]

reklama
Ka, super [emoji4] i mówisz, że w L wchodzisz? W zarze? Cudownie [emoji4] ja od czasów liceum nie wchodzę w żadną L w sklepach stacjonarnych [emoji23][emoji23][emoji23]

Agunia, no to Michałek ma teraz poligon doświadczalny [emoji4] może trzeba go obkleić styropianem? [emoji848]
Czesc dziewczyny ;*

U mnie raz lepiej raz gorzej z dieta, coraz blizej terminu w ktorym powinien urodzic sie Franek i jakos taka zalamana chodze. Wydawalo mi sie kilka dni, ze jest super, ale wczoraj po spotkaniu z psychologiem wiem, ze jest do du... i ze nie poradziłam sobie z tym wszystkim tak jak sadzilam.
Te problemy przekładają sie na ciagla ochote na słodkie, nie pilnowanie tego co jem itp.. :(
Ale staram sie...
Wczoraj mialam tomografie jamy brzucha i miednicy i wszystko ok, średnio pocieszajace, bo ciagle odczuwam bole i nie wiadomo o co chodzi. Dzis jade jeszcze na rezonans kregoslupa ledzwiowego, moze tam znajda przyczyne...

Kurcze jakie to przykre; ale strata Franka uswiadomila mi, ze tak naprawde moge polegac tylko na rodzicach i mezu... wszystkie moje znajome i przyjaciolka odciely sie ode mnie... to boli , bo nie mam z kim pogadac i sie wyplakac; czuje sie jak tredowata... :(

Eh przepraszam, ze sie uzalam...

A jesli chodzi o ubrania to ja czasem wchodze w L w c&a ;)

@ka ladnie wygladasz. Dawno nie bylam w zarze , bo wydawalo mi sie, ze tam tylko male rozmiary ;o

Do góry