reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Aronia ponoć też dobrze uwrażliwia tkanki na insulinę [emoji16]

A to dziś mój obiadek - zapiekany w piekarniku makaron pełnoziarnisty (ok. 60g) z sosem pomidorowym, oliwkami, papryczką peperoncini, szynką szwarcwaldzką, cebulą, mozarellą i ociupiną parmezanu. Na zimno też dobre [emoji23]Zobacz załącznik 896919
@Colorado1989 ja gotuje imbir pokrojony w kostkę (od zagotowania jakies 10min) + do tego te dodatki co Ty ;) pije nawet profilaktycznie jak sezon chorob sie zaczyna. A imbir pozniej wyjadam.

Twoj obiadek wyglada pysznie !

Ja dzis caly dzien poza domem, kilku lekarzy ogarnelam i powoli do przodu... Ale ze zdrowym jedzeniem poza domem to troche problem, w zasadzie wiekszosc dnia bez jedzenia ;p
w czwartek mam tomografie miednicy i brzucha i troche panikuje.. ale to juz ostatnie badanie przed rozpoczecien staran.... uff

reklama
@Colorado1989 ja gotuje imbir pokrojony w kostkę (od zagotowania jakies 10min) + do tego te dodatki co Ty ;) pije nawet profilaktycznie jak sezon chorob sie zaczyna. A imbir pozniej wyjadam.

Twoj obiadek wyglada pysznie !

Ja dzis caly dzien poza domem, kilku lekarzy ogarnelam i powoli do przodu... Ale ze zdrowym jedzeniem poza domem to troche problem, w zasadzie wiekszosc dnia bez jedzenia ;p
w czwartek mam tomografie miednicy i brzucha i troche panikuje.. ale to juz ostatnie badanie przed rozpoczecien staran.... uff
Trzymam kciuki za szybkie zajście w ciążę [emoji10]

Hej. U mnie na obiad będzie karkówka z sosu plus marchewka z groszkiem. Miały być ziemniaki ale się skończyły [emoji23]

Hej dziewczyny, zrobilam dzis synkowi ciastka z bloga alaantkoweblw i powiem Wam, że wyszly MEGA! Z czystym sumieniem mogę polecić!
Link do: Szybkie ciastka z jabłkiem z trzech składników (bez jajka i cukru) - alaantkoweblw
Ja zrobiłam jednak błąd bo kupilam twaróg i go nie zmielilam porządnie jeszcze i te grudki gdzieniegdzie sie spiekly i takich przypieczonych takiemu maluchowi 8m bym nie dala, jednak Ziemo juz zaraz rok, więc szama. I dalam mniej masla- 180g i wyszly super :)

A na zdjęciu w kubku obok budyń, który Mu wczoraj zrobilam z tego samego bloga i również polecam! Ogolnie te przepisy tam dosc fajne :)
1536756305339.jpg

Załączniki

• 1536756305339.jpg
    1536756305339.jpg
    454,5 KB · Wyświetleń: 258
Hej dziewczyny, zrobilam dzis synkowi ciastka z bloga alaantkoweblw i powiem Wam, że wyszly MEGA! Z czystym sumieniem mogę polecić!
Link do: Szybkie ciastka z jabłkiem z trzech składników (bez jajka i cukru) - alaantkoweblw
Ja zrobiłam jednak błąd bo kupilam twaróg i go nie zmielilam porządnie jeszcze i te grudki gdzieniegdzie sie spiekly i takich przypieczonych takiemu maluchowi 8m bym nie dala, jednak Ziemo juz zaraz rok, więc szama. I dalam mniej masla- 180g i wyszly super :)

A na zdjęciu w kubku obok budyń, który Mu wczoraj zrobilam z tego samego bloga i również polecam! Ogolnie te przepisy tam dosc fajne :) Zobacz załącznik 897214
Kurde, i ja mogę tak jeść [emoji23][emoji23]

A na zdjęciu w kubku obok budyń, który Mu wczoraj zrobilam z tego samego bloga i również polecam! Ogolnie te przepisy tam dosc fajne :) Zobacz załącznik 897214
Wyglądają super

reklama
Hej, melduję się! Wczoraj i przedwczoraj zawaliłam totalnie, bo czułam się okropnie i jedyne na co miałam ochotę to zupki chińskie i białe bułki. Dziś już tylko nie mam głosu, ale nie mam gorączki, więc się ogarniam [emoji4]tym bardziej, że w niedzielę jedziemy na chrzciny i kupiłam sobie nową sukienkę z tej okazji i nie chcę żeby mi bebzon wystawał [emoji16]

Do góry