reklama

Grupa wsparcia

A wiecie co to dieta cud? "Jedz wszystko bez ograniczeń - jak schudniesz to będzie cud!" :-D
:-D:-D
ja też w suplementy nie wierzę!! gdyby działały to nie byłoby ludzi grubych na świecie;) każdy by łykał i nie miałby problemu z wagą...
choc ja kiedyś łykałam chrom z jodem (chrom plus) i faktycznie nie miałam ochoty na słodycze i ciut mniejszy apetyt,ale wtedy chuda byłam i nie wiem po co to brałam:/

reklama
Sukces nareszcie:-) Na początku jakoś szybciej leciały te kg, ale nic to. Mam nadzieję, że święta mnie nie pogrążą, bo chciałam do pracy wrócić z wagą przedciążową, czyli 76...zobaczymy jak tam moja silna wola, ale święta u teściów - co nie brzmi optymistycznie, przynajmniej dla mojej wagi:-D

Cristalrose, Sarka ładnie wam waga leci w dół :) Właściwie to jesteśmy na jednym poziomie tylko że ja dziś 78.2 kg ale odpuściłam sobie na czas choroby ;) Mimo wszystko w myślach mam 77kg bo w sumie niedaleko do tego wyniku.

Świąt też się obawiam bo jak stoją dobre ciasta przede mną to raczej mam baaardzo słaba wolę ;) No nic będziemy się wspierać!! :)

ja nie mam okazji sie zwazyc, ale widze po sobie, ze juz doszlam do wagi przedciazowej albo jestem bardzo blisko :) juz nawet jedne biodrowki spadaj mi z tylka :D a brzuszek po cwiczeniach tez coraz lepszy i juz wlasciwie nie mam oponki!!!

reklama
Ja w ciąży przytyłam ponad 25kg... i zostało mi jakieś 2kg do wagi sprzed ciąży.. a 6kg do wagi docelowej :)... i jakoś bez cudowania 1-2 kg w tygodniu spada :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry