reklama

Grupa wsparcia

gratuluję kolejnych spadków na wadze! :)
Dziękuję za życzonka- my nadal na antybiotyku- Miki ma jeszcze 2 zastrzyki i jutro zamawiam wizytkę do domu, ale widzę że już lepiej. Cieszę się żę szybko wprowadziliśmy antybiotyki dziecko się nie umęczyło!

no ale ponieważ apetyt mi wrócił to oczywiście szalałam w kuchni- pizza dunkanowska z Pizza - Przepisy w diecie proteinowej - Dukana.-wyszła super! tylko ja robiłam ze świeżych drożdży- dałam ich może z 15g, i już wiem że jak dla mnie trzeba ten placuszek bardzo cieniutko rozsmarować, np wielkości dużego talerza, bo ja zrobiłam wielkości małego talerza i miejscami było czuć otręby, no i dużo dużo warzyw! powstrzymałam się i miałam wczorajszą kolację i dzisiejsze śniadanko :)

dziś zrobiłam sałatkę z pekińskiej z cebulką pomidorkiem ogórkiem i sosem czosnkowym robionym na jogurcie grackim+ dosłownie szczypta przyprawy tzatziki do tego będzie pierś z pieczarkami Piersi pod pieczarkami:)

cristal- u mnie będzie system 5/5 wydaje mi się że na PW trochę odpocznę i podopieszczam moje kubki smakowe a na P będzie mi spadał1-1,5 kg. do 25.04 ( chrzciny) jeszcze 2 miesiące także powinnam wrócić do swojej wagi, albo bardzo się do niej zbilżyć :)

reklama
a ja zawalilam wczoraj wieczorme po klotni z mezem i wlasnie znow zawalam chyba bede startowac znowu od poniedzialku jakos w poniedzialki najlepiej mi sie zaczyna i zmienie suaczek od aktualnej ewagi a nie od tej po ciazy

A u mnie klapa napadłam na tort pozostawiony po chrzcinach:eek: Pogoda tak mnie dołuje że pocieszam się słodyczami a że waga mi padła to nie wiem ile ważę... ale dzisiaj póki co zero słodyczy więc jest nadzieja na lekki spadek wczorajszego szaleństwa:zawstydzona/y:

Wiolcia - my tu czekamy na ciebie;-) Karmisz jeszcze?

Ja dziś zrobiłam placki po węgiersku, bez ziemniaków oczywiście, z pikantnym gulaszem ....mniam:tak:. Tylko zmodyfikowałam przepis, bo jak to placki bez cebuli:confused2: Super jedzonko, na pewno będzie często na naszym stole.
Dziewczyny wyobraźcie sobie, że w ciągu tygodnia mój mąż schudł 5 kg:szok:

cristalrose - te placki to takie z kalafiora? bo tez kiedys takie robilam i byly pycha :))) tylko ja przystosowalam do diety montignaca i jedlismy z sosem czosnkowym i surowka.

zrobilabym, ale nie wiem, czy kalafior nie jest zbyt wzdymajacy ...

Dam wam dobre rady które przyspieszą odchudzanie.
Jedzcie jak najwięcej ryb typu makrela wędzona, tuńczyk w sosie własnym lub ryba smażona na teflonie (może być z panierką z otrębów, rewelka).
Do tego codziennie naprzemienny prysznic raz ciepła, raz zmina woda.
Jedzcie jak najwięcej, nie dopuszczajcie do głodu. Im wiecej zjecie białka tym szybciej schudniecie.

Ostatnia edycja:
Ja muszę przerwać dietę- po co mi dieta kiedy nic nie jem :confused2:
Chróbsko nie chce odpuścić, temperatura znowu mi skacze po 39 st, więc ciągle ją zbijam ;/ Wglądam strasznie, skóra zrobiła się jeszcze bledsza i bardzo sucha.. muszę się podtuczyć- a potem tu wracam :)

Gufi - placki są z kalafiora, pychota;-)
Mamolka, no to kuruj się. Dużo zdrówka i wracaj czym prędzej do nas:tak:
Hannah - dzięki za rady. Ja na tej diecie jakoś mniej jem, bo w ogóle głodna nie jestem, co dziwne nie jest - białko przecież jest sycące, a cukrów, powodujących wilczy głód, nie spożywam;-)
Ryby uwielbiam, właśnie dziś będzie sałatka z łososia i jajek;-) Swoją drogą intryguje mnie dlaczego można jeść tłustą makrelę bez ograniczeń, a np groszek zielony nie:confused2:

cristal skąd czerpiesz pomysły na te swoje przepisy?????? podaj linka:)
gratulacje dla M. oni zawsze szybciej z wagi spadają;)
Ja od dziś skończyłąm ze słodyczami a od wtorku dołanczam do Was:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry