reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

Chmurka a nie za późno już na taki pchacz????

Persefona widzę,że nasze chłopaki mają takie same upodobania:) Na takie same prezenty patrzyłam:)

Ostatnia edycja:
reklama
jaipur lena dostała ostatnio dużą śmieciarkę- przepada za śmieciarkami, gdy podjeżdżaja pod blok ma atrakcje na pół dnia :-D DICKIE Ogromna ŚMIECIARKA MAN Podnoszony Kontener (2792458787) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale prezesowi to chyba nie wypada :-D:-D:-D

lenka dostanie na gwiazdkę zestaw sprzątający z odkurzaczem bo uwielbia mi pomagac w pracach domowych, sanki ze śpiworkiem bo jeszcze nie ma i bobasa z kołyską. koniec kropka, nic więcej.
nie pokuszę sie na nic z małymi elementami, bo jest jeszcze za mała, a nie zawsze moge byc cały czas przy niej gdy sie bawi. podobnie z ciastoliną. próbowałyśmy juz z ainą zabawić tym dzieci, ale zbyt bardzo chciały to zjadać. są jeszcze za małe na takie zabawki. skupiam sie traczej na edukacyjnych, jestem fanką prostych zabawek i książeczek, w których to lenka siedzi pół dnia. z technologia jeszcze poczekamy :-D swoja droga zakupiła może któraś bajkę chylińskiej? ma dobre komentarze

O Bra wlasnie myslalam ostatnio o tej bajce :) zamawialam nawet na dniach pare ksiazek i zastanawialam sie czy by ja wrzucic do 'koszyka' :-p Znajac Age - jej blyskotliwosc i poczucie humoru, baja moze byc calkiem fajna, tylko czy nie spodoba sie bardziej mamie ?? :-)

jolek uważaj bo on ma koszmarnie głośne melodyjki(bez regulacji ).Na szczęście juniorek już się nim znudził, bo on tylko oszukanie dotykowy jest a raczej "wciskowy" jest, więc nie można na nim grzmocić jak na ipadzie.
bra juniorek za śmieciarkami nie przepada.Ale za to... "traktur" to jest to!:-D

Bra widzę Lenonek ma takie same upodobania jak nasz kolega...już nawet wie w jakie dni śmieciarka przyjeżdża i czatuje pod oknem na nią:)

Jaipur wielkie dzięki, szkoda że tak późno się o tym dowiedziałam. Zobaczymy jak to będzie najwyżej wyciągniemy baterie ;-)
Igor telefon miał dostać a nie tablet,ale co zrobić jak matka zamawiać na allegro nie potrafi :baffled:

Chmurka nasz uwielbia, też ma z disneya w spadku - straż pożarna. Starszym dzieciom i to sporo, bardzo się podoba i z chęcią się bawią. Polecam :-)

reklama
My, a właściwie moja siostra wymyśliła lalkę bobasa ze smoczkiem i butelką, bo Maja uwielbia wozić "lakę" w wózku i już nie jest wyrodną matką, chyba dojrzała do lalcierzyństwa.
Gorzej z Mateuszem, bo nawija ciągle o kameleonie! Od czasu do czasu wspominał, że marzy o jaszczurce, ale teraz temat jest na tyle zaawasowany, że jest juz typ kameleon :szok: i przekonany tatuś:confused:.

Do góry