MojrAnka
Fanka BB :)
Mi na NFZ tylko mocz, pełna morfologia i WR. A prywatnie cała litania: poziom glukozy, morfologia, WR, HBS, HCV,HIV, TSH, toksoplazmoza: IGG, IGM, mocz.Dziewczyny jakie dokładnie zlecił wam badania lekarz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi na NFZ tylko mocz, pełna morfologia i WR. A prywatnie cała litania: poziom glukozy, morfologia, WR, HBS, HCV,HIV, TSH, toksoplazmoza: IGG, IGM, mocz.Dziewczyny jakie dokładnie zlecił wam badania lekarz?
Ech to tylko teraz tyle na NFZ przysługuje ? Ja pamiętam że kiedyś na NFZ to miałam to wszystko co ty prywatnie..widzę że ten fundusz to już schodzi totalnie na psy ..Ja idę w środę prywatnie a w piątek na NFZ ciekawa jestem . .Mi na NFZ tylko mocz, pełna morfologia i WR. A prywatnie cała litania: poziom glukozy, morfologia, WR, HBS, HCV,HIV, TSH, toksoplazmoza: IGG, IGM, mocz.
No to dobrze ,w razie bólu , krwawienia oczywiście do szpitala..Udało mi się dodzwonić do doktora, u którego dziś byłam. O dziwo jego numer telefonu znalazłam w internecie. Powiedział, żeby się nie denerwować, że to może być po badaniu. Ze spokojnie poczekać do czwartku nawet jeśli plamienie się utrzyma. On wtedy dokładnie obejrzy i jeśli będzie trzeba coś mi przypisze .Jeśli nie ma silnego krwawienia i bólów skurczowych brzucha to na IP na etapie tak wczesnej ciąży nic mi nie poradzą . Tyle się dowiedziałam .
oj tak, znam toJa jeszcze będę musiała do Endo zasuwać raz w miesiącu , bo.mam Hashimoto to mi na NFZ przysługuja na cito wizyty..a normalnie na każdą kolejną czekam 1,5 roku w kolejce [emoji23]