Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To tylko tak na poczatku, jakis tydzien, dwa. Podczas karmienia uwalnia sie oksytocyna, tzw. hormon macierzynstwa. Ogarniala mnie wtedy niewyobrazalna blogosc i jednoczesnie sennosc. Wspaniale uczucie [emoji4] Mleko mi zaczynalo wyplywac jak tylko pomyslalam o malenstwie. Ja bardzo pozytywnie wspominam karmienie, pomimo nawalow i zastojow :-)Haha a na tych wszystkich broszurkach, ktore zachecaja do karmienia piersia te matki sa takiee zadowolone i uśmiechniete [emoji16] ała, juz mnie suty bolą [emoji14]
Ja miałam po 6 tygodniach i lekarza prowadzącego ciążę. Informacja kiedy była wpisana w wypisie ze szpitalaA powiedzcie,czy po porodzie sa jakies wizyty kontrolne u ginekologa? Czy właśnie tam sie wszystko obkurcza itp?
Po 6 tygodniach powinno się iść na wizytę kontrolną do swojego ginekologa.A powiedzcie,czy po porodzie sa jakies wizyty kontrolne u ginekologa? Czy właśnie tam sie wszystko obkurcza itp?
Ale potem bardzo szybko urosła już mamy dwa latkaMoja szwagierka urodziła 2 tyg temu córeczkę 57 i 2700 to wiem jakie to maleństwo poprostu jak laleczka [emoji7] ja się bałam wziąć na ręce bo mój jak się urodził to 4kg 60 cm to kawał chłopa wiec co innego a u ciebie jeszcze mniejsza bo 49 masakra jakie to musiało być malutkie [emoji3]
Nie są złe? A jakie są złe?Ja właśnie obejrzalam swoje sutki i w sumie nie są złe może dadzą radę [emoji23]
Ja po drugiej cc myślałam że się przrkrece bo podawali mi ketonal a on nie działał dopiero po 10godz męki ktoś wpadł na to żeby zmienić przeciwbólowe i dali paracetaamol.Operację? O kurczę. Teraz to już w ogóle będę świrować na temat obkurczania macicy. Ja pierwszego dnia nie mogłam wstać z łóżka do łazienki, mąż mnie nosił, bo tak mnie brzuch bolał.
Źle jak się zrobią wklęsłe brodawkiNie są złe? A jakie są złe?![]()
Omg pierwsze słyszę. Na razie mam ok.Źle jak się zrobią wklęsłe brodawki