Na badania są jak pójdziesz na NFZ [emoji6]I na badania![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na badania są jak pójdziesz na NFZ [emoji6]I na badania![]()
Jak ktoś ma dużo badań to jednak lepiej na NFZ chodzić bo zaoszczędzi się trochę kasy.Na badania są jak pójdziesz na NFZ [emoji6]
Mój narzeczony jest kierowca międzynarodowym ale myślę że jakiś damy radę tak bardzo chcieliśmy dzieciątka dzięki za ciepłe słowaWitam Cię Kama [emoji3] trafiłaś do na prawdę fajnej grupy w której się wspieramy ile się da [emoji6] przykro mi z powodu najbliższych. Też mam podobne obawy jak dam sobie radę, gdyż moi rodzice nie żyją a rodzina męża mieszka kawałek drogi od nas i nie spodziewam się pomocy od nich. Mąż jest na swojej działalności i póki co pracuje od rana do wieczora żeby jakoś to szło więc będę sama sobie zostawiona. Takie życie... Ale wierzę że instynkt zadziała i dam radę i tobie życzę tego samego [emoji4]
Witam się również [emoji7]już po kawie i kanapkach oglądam tv.milego weekendu[emoji3]Hej dziewczynki [emoji3] dzisiaj zaczynam kolejny tydzień [emoji7] już dzidziolek coraz większy a ja coraz bardziej spokojna. Miłego weekendu wszystkim życzę [emoji6] Zobacz załącznik 867782