reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
U mnie dzisiaj tak :)
Screenshot_2018-06-16-09-10-12.png

@alla31 jaką masz aplikacje?

Załączniki

• Screenshot_2018-06-16-09-10-12.png
    Screenshot_2018-06-16-09-10-12.png
    30,8 KB · Wyświetleń: 416
A to taki mój kalendarzyk miesiączkowy,nazywa się po prostu " mój kalendarzyk" i tam z obliczania cyklu przełącza się na opcja ciąża [emoji4] po za tym używam jeszcze aplikacji " Hi mommy" ale ona jest jakaś " opóźniona" i dwa dni jest do tyłu.
Też mam Hi mommy, ale mam wrażenie, że opisy są nie do końca adekwatne :)

@Misza95 zazdroszczę zmiany klimatu :) też bym chętnie gdzieś wyjechała na trochę :)

Witam dziewczyny w sobotni piękny poranek [emoji173] zmiana klimatu działa rewelacyjnie na moje przeziębienie ktore już powoli ustaje [emoji4] przesyłam troche mojego słońca [emoji478][emoji274]Zobacz załącznik 867790
Tylko pozazdrościć[emoji16]
Jeśli chodzi o mnie to jestem na etapie
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png

Dzisiaj ciąg dalszy urodzinek następn a kolezanka Mai ma urodziny 3 w tym tyg- dzisiaj już o 14 imprezka. Maja jeszcze śpi a my jeszcze musimy kupić prezent hmmm
Mąż od rana kosi trawę. A ja kończe dokumentację mojego awansu zawodowego. Muszę się wam pochwalić, myślałam że mi przepadnie przez L4 a tu niespodzianka. Wczoraj dostałam tel od mojej p. Dyrektor, że jednak mogę. Tylko lekarz będzie musiał mi na dzień egzaminu wystawić zaświadczenie że mogę przystąpić. [emoji2] [emoji4] [emoji106]

Tylko pozazdrościć[emoji16]
Jeśli chodzi o mnie to jestem na etapie
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png

Dzisiaj ciąg dalszy urodzinek następn a kolezanka Mai ma urodziny 3 w tym tyg- dzisiaj już o 14 imprezka. Maja jeszcze śpi a my jeszcze musimy kupić prezent hmmm
Mąż od rana kosi trawę. A ja kończe dokumentację mojego awansu zawodowego. Muszę się wam pochwalić, myślałam że mi przepadnie przez L4 a tu niespodzianka. Wczoraj dostałam tel od mojej p. Dyrektor, że jednak mogę. Tylko lekarz będzie musiał mi na dzień egzaminu wystawić zaświadczenie że mogę przystąpić. [emoji2] [emoji4] [emoji106]
Super, gratulacje! [emoji8]

reklama
Witam sobotnie [emoji4] trzy dni wolnego przedemna, śniadanko i kawka na ogrodzie z mężusiem i dzisiaj kolejny tydzień zaczynamy [emoji4] żyć nie umierać [emoji16]
Screenshot_20180616-101748.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180616-101748.jpg
    Screenshot_20180616-101748.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 455
Do góry