Zuzanka1402
Fanka BB :)
Ja w poniedziałek oprócz prenatalnych mam też wizytę u mojego gina i mam nadzieję, że jeśli na prenatalnych nie powie nic na temat płci, to mój gin wieczorem na wizycie coś tam już zobaczy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale się fatalnie dziś czuję. Porażka jakaś. Od rana ciągnęło mnie na wymioty, ale nic nie wydarlo. Teraz tyle co zjadłam troszkę zupy i już biegiem do kibla. A i tak czuję, że to jeszcze nie koniec. Niewiele jem, staram się pić na przymus, żeby się nie odwodnic. Schudłam 2kg z hakiem, 43 teraz waze. Ostatni raz taką wagę chyba z 10 lat temu miałam.
Maharet ja bym się basenu lekko obawai
43kg?? To jaki masz wzrost jeśli można wiedzieć bo to malutko
Ja schudłam chyba 1.5. Mdłości mam , nie wymiotuję jeszcze ale apetyt mi zmalał zapobiegawczo chyba
Maharet ja bym się basenu lekko obawai
43kg?? To jaki masz wzrost jeśli można wiedzieć bo to malutko
Ja schudłam chyba 1.5. Mdłości mam , nie wymiotuję jeszcze ale apetyt mi zmalał zapobiegawczo chyba
Ale Wam tego chudnoecoa zazdroszczę. Ja niestety 3kg na plus A mam duży nadbagaz niestety. W żadnej ciąży nie chudlam za to dużo przybieralam na wadze (ok 25kg) i tym razem zapowiada się podobnieJa tez schudłam ale mam z czego chudnąc... a nie wymiotuje jem normalnie
Walczę z tym od lat.. w ciąży się nasila. Nie napiszę tego uczucia!Pewnie to głupie, ale może ktos sie jeszczs boryka z tym problemem. Mam ostatnio... Syndrom wędrujacych... nóg. Jak wracam do domu, siadam wygodnie na kanapie i czuje jak mnie nigi całe tak.m bolą? Denerwuja? Nie wiem jak to opisac, ale nie umiem ich utrzymac w jednym miejscu, najchetniej bym poszła pobiegać [emoji23] okropnie głupie uczucie..