reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Co do wizyty z usg prenatalnym, to ja mam 18 lipca, godzina 17:20. W końcu znalazłam karteczkę :D @reqiem możesz mnie dopisać do kalendarza ;)
Byłam wczoraj u lekarza pierwszego kontaktu, bo do wizyty u gina jeszcze kupe czasu, a mi jedna rzecz spokoju nie daje. Mianowicie, mimo ze duzo piję, to nie odczuwam parcia na pęcherz, a jak już sobie przypomne, że dawno nie bylam, to tez tyle tego co kot naplakal. Pani poleciła mi sikac do pojemnika i zapisywać ilości przez jeden dzień... trochę się obawiam, bo faktycznie tego niewiele. A dziś np nie wymiotowalam o dziwo. No jjak mi wczoraj ostukala nerki, to czułam ból lekki po prawej stronie. I o.
Jak często wymiotujesz to możesz mało sikac bo i czym. Mam nadzieję, że to jedyny powód.

Co do wizyty z usg prenatalnym, to ja mam 18 lipca, godzina 17:20. W końcu znalazłam karteczkę :D @reqiem możesz mnie dopisać do kalendarza ;)
Byłam wczoraj u lekarza pierwszego kontaktu, bo do wizyty u gina jeszcze kupe czasu, a mi jedna rzecz spokoju nie daje. Mianowicie, mimo ze duzo piję, to nie odczuwam parcia na pęcherz, a jak już sobie przypomne, że dawno nie bylam, to tez tyle tego co kot naplakal. Pani poleciła mi sikac do pojemnika i zapisywać ilości przez jeden dzień... trochę się obawiam, bo faktycznie tego niewiele. A dziś np nie wymiotowalam o dziwo. No jjak mi wczoraj ostukala nerki, to czułam ból lekki po prawej stronie. I o.
Tez to u siebie zauważyłam, że strasznie mało sikam. Często mam wrazenie ze bardzo mi sie chce, a jak juz pojde to ledwo co. W nocy to ani razu nie musze isc..
A też Wam tak rosna włosy jak szalone? Na głowie to jedno, ale pare dni temu goliłam nogi i pachy, a dzisiaj mam już długaśne [emoji23]

Tez to u siebie zauważyłam, że strasznie mało sikam. Często mam wrazenie ze bardzo mi sie chce, a jak juz pojde to ledwo co. W nocy to ani razu nie musze isc..
A też Wam tak rosna włosy jak szalone? Na głowie to jedno, ale pare dni temu goliłam nogi i pachy, a dzisiaj mam już długaśne [emoji23]
Z tymi włosami na nogach i pachach masakra a do tego zaczęły mi włoski ciemnieć na brzuchu i między piersiami. Masakra[emoji16]

reklama
Do góry