blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Moje dziecko jest dziecinne ;-).a te BAWI wydają mi się za bardzo dziecinne, za wyjątkiem jeździków i jkaiś akcesoriów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje dziecko jest dziecinne ;-).a te BAWI wydają mi się za bardzo dziecinne, za wyjątkiem jeździków i jkaiś akcesoriów
Matą nigdy się nie bawił, bo po 5 minutach mu się nudziło. Pozytywek nie mamy oprócz jednej zawieszki od leżaczka. Z tych BAWI interesują mnie kręgle, albo piramida. Podobają mi się też domki, ale to raczej w okolicy 2 lat.no nie mów, że Karolek bawi się jeszcze matą czy pozytywkami?
u nas tak samo mate mogę juz schowaćno nie mów, że Karolek bawi się jeszcze matą czy pozytywkami?
Zosia już się znudziły![]()
w łóżeczku Natalka ma księżyc z pozytywką i od czasu do czasu pociąga za sznurek
ale książeczki chyba nigdy się jej nie znudzą
a u nas maty tez poszły w odstawke, już sie Wiktorii znudziłyja mam mate schowana jakies 3-4 miesiace, teraz bawi sie na puzlach tych piankowych.

Jakie Wasze dzieci mają klocki? mi też brak pomysłów na prezenty.[/quot
my mamy z Disneya, ciocia kupiła małej na swięta. Przedstawiją historyjki z postaciami bajek Kubusia Puchatka - zima, plac zabaw , domek itp. Można dokupować kolejne. Klocuszki zakupione w smyku, dla dzieciaczka od roku.

jeden prezent na urodziny juz wybrany
pokazywalam wam wczesniej ten stoliczek z krzeselkami - chrzestny zapowiedzial, ze kupi...strasznie sie ciesze :-)
teraz trzeba wymyslic reszte
wczoraj ogladalam telefony fisher-price, pomyslalam, ze moze tym by sie bawila....ale jak obejrzalam na zywo to stwierdzilam, ze kurcze chyba normalny prawdziwy telefon moze byc nadal dla niej wieksza atrakcja - w koncu ma wyswietlacz itp., a zabawka nie...no i cena powalajaca 75zl![]()