reklama

Happy birthday to you!

Po południu 13 marca zeszłego roku zjawiłam się kolejny raz w szpitalu...
Lekarze ponownie próbowali zaprosić Cię na ten świat...
Długo się opierałaś...
W końcu dałaś sygnał, że jesteś gotowa...
W bólu, w cierpieniu...
Całkowicie uzasadnionym...
Przynoszącym największe szczęście w moim życiu...
14 marca 2007r. o godz. 20.25 przyszłaś na świat...
Kocham Cię Córeczko!!!!

reklama
Agutku pamiętasz jak we dwie zostałyśmy w jedno paku i marudziłyśmy niemiłosiernie bo my juz po terminie:tak: wszystkie dziewczyny rodziły a u nas nic:no: pamiętam jak wróciłam ze szpitala zaglądam na forum a Tolcia dalej w brzuszku:szok: córeczki długo się szykowały do wyjścia:rolleyes:
nawet termin miałyśmy taki sam:tak:

Wszystkiego NAJ NAJ dla Ślicznej Gwiazdełki :-);-):tak::-D:tak:;-):-), Piotruś przesyła buziaki:tak::tak::tak::tak:
65039d1201365230-bydgoszcz-reaktywacja-tort.gif

a ja też jakaś płaczliwa jestem, szybko się wzruszam,

dzieki dziewczyny! buziaki!
ja dzisiaj tez co chwile rycze...strasznie sie wzruszam i wspominam z mezem co dzialo sie o danej godzinie w zeszlym roku...jeszcze rok temu byla w brzuszku a teraz biega obok nas :-)

torcik juz przywiozlam...teraz troche relaksu, a potem znowu szykowanko :-)

dzieki dziewczyny! buziaki!
ja dzisiaj tez co chwile rycze...strasznie sie wzruszam i wspominam z mezem co dzialo sie o danej godzinie w zeszlym roku...jeszcze rok temu byla w brzuszku a teraz biega obok nas :-)

Agutku to masz identycznie jak ja :tak: w dniu urodzin Malenkiej tez strasznie placzliwa bylam :tak:;-) i kazda godzina -wspomnienia mnie strasznie wzruszala :tak::sorry2:

reklama
Tolu kochana!
Dużo szczęścia, uśmiechu i ... łobuzowania (teraz Ci wolno, potem będą krzyczeć ;-)) w Twoje urodzinki.
Szymek i e-ciocia

Załączniki

• Happy_Birthday.jpg
    Happy_Birthday.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 68
  • 450897y8umsv7gd5.gif
    450897y8umsv7gd5.gif
    91,2 KB · Wyświetleń: 43

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć