reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hashimoto a nieudane starania

Miasto
warszawa
Witam :) pewnie ten temat był tu poruszany ale nie daje mi spokoju moje hashimoto. Juz rok się staramy i nic. Badania wszystkie jak najbardziej w normie. Czy mogę jakoś zwiększyć swoje szanse?

reklama
Badałaś prolaktynę i insulinę, poziom witaminy D ? Też mam hashi tylko u mnie nie było problemu z samym zajściem a utrzymaniem ciąży.

Insulnie będę badać w przyszłym tygodniu. Witaminka D jest idealna. Wtedy zaszłam bez problemu. Trafiłam w owulacje i pykło. Z tym że nie wiedziałam że choruje. Teraz jestem pod kontrolą lekarza ale nadal nic. Może to też stres tym wszystkim.

A jakie masz TSH ?I uczulam Cię na poziom TSH w ciąży. Mnie w tej ostatniej szczęśliwej udało się wyłapać, że moja tarczyca bardzo szalała i poziom TSH rósł w zastraszającym tempie .I to była najprawdopodobniej przyczyną moich poprzednich strat .

Witaj tak jak kolezanki pisaly sprawdzaj prolaktyne i tsh najlepiej zeby tsh bylo ponizej 2 najlepiej kolo1. Jesli w wynikach jest ok to wrzuc na luz. Tak jak kolezanka wyzej pisala czasem za mocno sie chce i nie wychodzi i jestem tego zywym przykladem 2 krotnie haha miesiace staran i nic jak juz siw poddalam to nawet nie zauwazylam ze miesiaczka mi sie spóźnia :) życze powodzenia

Ja też straciłam dwie ciąże przez Tsh jak tylko zachodzilam w ciąże zaraz tsh szło do góry Później robiłam testy od 9 dnia po owulacji i tak udało mi się zapanować nad Tsh i donosić dzidzie Trzymam kciuki i życzę by Ci się udało jak najszybciej ale jak tu dziewczyny piszą jak się bardzo chce to ciężko zajść a jak wyluzujesz to zobaczysz sama

reklama
Do góry