Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niby ide na kibelek i coś tam zrobie ale po chwili znow czuję ucisk w jelitach...od zawsze mam takie problemy tyle że w tej chwili zrobiło się to coraz bardziej uporczywe...non stop mam zawalone jelita(czasami tak jakby mi sie po prostu powietrze tam zbierało)nie znam sie na takich sprawach fizjologicznych i zastanawiam sie czy ten ciagły ucisk nie wpływa jakoś na dziecko(czy ono może to odczuwać jakoś czy macica jest zbyt gruba żeby czuło takie rzeczy?)Macie może jakieś porady jak sobie z tym poradzić?
U mnie były i są zaparcia a do tego wzdęcia od których twardnieje mi macica
Walczę z zaparciami cały czas tzn. na czczo piję szklankę wody przegotowanej, jem jabłka, śliwki suszone, pieczywo ciemne itp. Niestety metody wchodza w gre tylko naturalne
Doraźnie słyszałam, że czopki glicerynowe się stosuje, ale o to najlepiej spytać lekarza swojego bo różne są podejścia... Ogólnie powiedz lekarzowi o tej dolegliwości, on też coś doradzi
Na necie znajdziesz duzo informacji jak wpiszesz "zaparcia w ciąży".. Powodzenia