reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

A to moje hobby:
34xgtac.jpg

25ggebm.jpg

10mtnqd.jpg

2n1xezr.jpg

33b3epv.jpg

reklama
Aga Natalie, o boszz powinnaś dostać baty na dupkę! Czy Ty nie wiesz że na forum są ciężarne które na widok słodkości dały by się pociąć? :-p Ja bym zaspokoiła samym wylizaniem masy z wierzchu :tak::-)

Moniap, ja też robiłam masę solną z przepisu który podała Asienka. Robiłam ozdoby na Boże Narodzenie.

Ewelcia, super berecik Ci wyszedł.

Kasiuleczka wymiękam jak zawsze oglądając Twoje prace! Jesteś inspiracją dla nas Wszystkich! Super że tu jesteś i dzielisz się swoimi pracami, dzięki czemu dajesz nam "kopa" :tak:
Te kwiatuszki na serduszku są cudne! Ponczo wymiata!

Asienka, ale słodka to opaska. Co teraz dziargasz?

Ania, woooow, jakie cudności. Wiesz że Ci zazdroszczę że masz dziewczynki? :sorry: Dla chłopców nie ma takiego pola manewrów z czapusiami..

Arlecik, super ten sweterek.

Aga Natalia ale pysznosci nam tu pokazalas, wczoraj naogladalam sie wszedzie paczkow i faworkow i jakos dalam rade, ale na widok takiego tortu szczegolnie z truskawkami to jezyk mam do ziemi.ja jak narazie cwicze raz do roku:-D

Barmanko:zawstydzona/y:tos mnie teraz zawstydzila tymi komplementami:zawstydzona/y:

u nas tez jest mr.price...ze ja na to nie wpadlam...jutro lece:-D

juz wiem ze laserem zaplacic nie moge...
chcialam zalozyc konto na ebayu,ale chca zeby im podac nr.stacjonarny-ja nie mam...albo dane karty kredytowej-nr.karty,dane wlasciciela....
mam kredytowke ale ta Swirl card...mastercard i oni tego nie akceptuja:no:

Ewelcia bzdura :-) Ja caly czas place swirlem.Wszedzie.To jest kredytowka jak inne.
Bez roznicy.Ja robie nia zakupy na ebayu, w Usa, w intwrnetowych sklepach, urzedach.
Poczyraj powoli i rejestruj.

reklama
Ewelcia bzdura :-) Ja caly czas place swirlem.Wszedzie.To jest kredytowka jak inne.
Bez roznicy.Ja robie nia zakupy na ebayu, w Usa, w intwrnetowych sklepach, urzedach.
Poczyraj powoli i rejestruj.
no nie wiem jak to jest,ja nie moglam tej karty zarejstrowac...ale m mi zalozyl konto na paypalu i juz zamowil wczoraj,tylko nie wiem ile trzeba na przesylke czekac?

AgaNatalia dzis m byl w Newbridge ale mial wizyte o 10rano a ja nie moglam z nim pojechac,bo na landlorda czekalam...umowil mnie na srode na 3:30,ale zapomnial powiedziec ze ja potrzebuje wizyte na 1h i musze w poniedzialek zadzwonic i albo przelozyc,albo zmienic godzine...a moze ta godzina bedzie ok...
Ja caly czas pamietam o Tobie:-)
Na prawde z checia was poznam:-)

Do góry