reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
moja weekendowa radosna tworczosc :-D:-D same serca jedne na szydelku, a drugie z gazet czyli papierowa wiklina i kwiatki z bibulki.Wszystko teraz zdobi okno w solonie, a pozniej powedruje do pokoju Olivki. P1090734_zmniejszacz-pl_738187.jpgP1090760_zmniejszacz-pl_502120.jpgP1090808_zmniejszacz-pl_839984.jpgP1090790_zmniejszacz-pl_166980.jpgP1090807_zmniejszacz-pl_76457.jpgP1090802_zmniejszacz-pl_265056.jpg

Kasiuleczko boskie serduszka...o kwiatach nie wspomne...jestes the best:-)
a beret chyba nie ten teges mi wyszedl..ale wam pokaze...Szym w nim paradowal...musialm go czekoladka przekupic zeby dal sobie na glowe zalozyc do zdjecia...

Załączniki

• PB120841.jpg
    PB120841.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 60
Arlecik tu jest kursik i na serce i na dole na kwiatki a jeszcze nizej na inne rzeczy z papierowej wikliny, jak wejdziesz na linki z you tuba to bedziesz miec na pelnym ekranie bo na blogu filmiki sa malutkie.
Anna Moja Pasja Rękodzieło: Kurs krok po kroku:)

ha ha tak sie zastanawiam czy wogole wam pokazywac tego bloga bo przy tych cudach co tam zobaczycie to moje moge schowac do szafy:-D

Ania83 ja dzisiaj poszperałam troszke w necie i znalazłam jaja styropianowe na ebay i nawet nie drogo. Swietne te kurczaki też zakupiłam dzisiaj kilka jajek i bede probowala moje pierwsze karczochy.

Kasiuleczka dzieki za linka z wiklina też sprubuje ale narazie musze pokonczyc zaczete robotki.

Ostatnia edycja:
Zapomialam:zawstydzona/y:
Ewelcia super beret- tylko mina modela cos nie teges:-Dchyba nie jest zbyt zadowolony ze rozowe zalozyc musial:-D

AsienkoM eee tam zaraz duzoo czasu;-) na wieczor zazwyczaj chwilke posiedze i to zalezy od weny bo czasam jej brak i kilka dni nic nie robie tylko blogi sobie ogladam i sie wtedy zarazam czyms nowym albo poszukuje kursow jak to zrobic,czasem posiedze tylko 30minut bo wiecej sie nie da bo musi np wyschnac a czasem 2,3 godziny jak sie wciagne.czasem uda sie cos zrobic w dzien, ale wtedy Oliva musi miec jakies zajecie.

reklama
Ania83 ja dzisiaj poszperałam troszke w necie i znalazłam jaja styropianowe na ebay i nawet nie drogo. Swietne te kurczaki też zakupiłam dzisiaj kilka jajek i bede probowala moje pierwsze karczochy.

Kasiuleczka dzieki za linka z wiklina też sprubuje ale narazie musze pokonczyc zaczete robotki.
mozesz podac linka do tych jajek?

edit :
juz mam...tylko teraz nie wiem jakiej wielkosci bylyby ok...70mm czy 55mm?ale chyba te 70mm.....ja chcialam zrobic kilka koszulek na jaja

Ostatnia edycja:
Do góry