• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Karola kupuje rzeczy dla maluszka od kąd straciliśmy dziecko, to jest dla nas terapia, poprawia humor i dodaje siły. Jeśli nie jestem trudno będziemy się dalej starać. Wolę zaopatrzyć się powoli z dużym wyprzedzeniem niż kupować później na raz. :)

reklama
hej,
u mnie remont pelna para ruszyl, szkoda ze tak pozno :baffled::baffled: ale coz lepiej pozno niz wcale... niestety musze tez brac w nim bierny udzial bo nie ma mnie kto "przechowac" poza tym jednak nie ma to jak w domku :sorry2::confused::baffled::nerd::happy2:
pokoj malych nie bedzie jednak dzisiaj gotowy wiec dopiero chyba w niedziele zostane tam "przeniesiona"
to tak z nieuwsow ode mnie, poza tym wszystko po staremu, mlode szaleje, ja sie ledwo tocze, opuchlizna z nog juz nawet nie schodzi jak chodze to jest tylko wieksza ale coz, dzisiaj zmierzylam sobie obwod brzucholka - 133cm :szok::szok::szok::-D:-D:-D
no nic to milego weekendu dziewczyny zycze, bo pewnie nie wiele sie u bedzie dzialo

Hej dziewczyny
Pauka gratuluja pracy i wiele zdrowia dla dziadka,
Ann a moze moczenie nog w wodzie z jakims olejkiem pomoze co?
ja ide sie brac za sernik z truskawkami...:-)

Aniu 117 ty to wiesz co zrobić żeby człowiekowi ślinka aż ciekła!:-D
Hmmm może ja tez jakiś sernik z truskawkami zrobie:sorry2: a przepis wrzucisz?
U mnie już cisza, dzieci śpią mama pojechała do znajomej w Tilburgu zająć się dzieckiem bo oni poszli gdzieś na kolacje, brat udał się do Paryża :szok:odwiedzić kumpla...wróci jutro bo jutro.....jest imprezka urodzinowa Karci!:-D:-D:-D

Ann nóżki trochę wyżej niż serce trzymaj - powinno ci ulżyć!:zawstydzona/y:
Miłego wieczorku!

Ann nóżki trochę wyżej niż serce trzymaj - powinno ci ulżyć!:zawstydzona/y:
Zeby to sie jeszcze dalo wykonac :baffled::baffled::baffled: problem w tym ze jak siedze to nogi musze miec nisko bo mi sie kobitki denerwuja ze je gniote a leza bardzo niziutko,
a pozycja na plecach nie dla mnie juz od kilku miesiecy...:eek::baffled:
anna117, moczenie tez nie pomaga...:baffled::baffled:
pauka, zapomnialam, super ze bedziesz miec prace od wrzesnie i ze zaczynasz studia super, a z drugiej strony szkoda ze sie tu nie wybierasz :baffled:

reklama
Padam na pysk dzisiaj:confused2: Myślałam, że w tej szkole już dziś nie wysiedzę:no:, ale wytrwałam do końca:tak: Jajniki mnie tak strasznie dziś bolą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Sama nie wiem od czego:confused: Wzięłam no-spe i mi trochę lepiej:tak:
Mój mąż zaraz z pracy wraca:szok::szok::szok:, moje biedactwo:-(:-(:-(, jeszcze cały tydzień taki przed nim:-(:-(:-( Pewnie całą drogę do PL będę musiała jechać:szok:, a ja za kierownicą wytrzymuje max 4 h:baffled:
Anja również myślę, że za ciuszki 1-2e za sztukę, chyba że coś większego np kurteczka to więcej:tak:. Przepraszam, że dopiero Ci odpisuje, ale ostatnio coś mało czasu mam:baffled:. Aha i wolałabym, abyś ciuszki (jeśli się zdecydujesz) odebrała osobiście:tak::tak::tak:, przy okazji się poznamy:tak::-) Jutro postaram się te zdjęcia wrzucić:tak::-)
Pauka ja również gratuluję nowej pracy i podjęcia decyzji o studiowaniu:tak::tak::tak:
Ann troszkę Ci zazdroszczę tego szykowania, przygotowywania wszystkiego na przyjście na świat waszych córeczek;-):-) Urządzania pokoiku itp:-):tak:
anna117 ja ostatnio robiłam sernik z truskawkami (podawałaś tutaj przepis tzn link) i jakoś nie bardzo mojej rodzince smakował, ale chyba przez ten serek tzn miał być serek waniliowy danio, ale nie było w moim AH i kupiłam inny waniliowy:baffled:
Karola masz rację kobitka u której pracuje jest bardzo sympatyczna i taka ludzka:tak::-):-D Szkoda, że nie znam lepiej języka, bo czasem mam ochotę z nią sobie pogadać, ale słów mi brakuje:-(
Aniu miłej imprezy urodzinowej:tak::tak::tak::tak:
Wybaczcie, ale już nie pamiętam o czym pisałyście....
Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry