reklama

Holandia

aneta- w amsterdamie ciezko o bezpłatny parking- no chyba że gdzieś na stacji benzynowej, bo tak ceny sa chyba najdroższe w całej holandii:szok:
a do zwiedzania to są tak jak twiggless napisała duzo muzeum wystaw..

a ja dzisiaj jestem sama w domu.... wiktorie zawiozłam do sostry i mam troche wolnego... ;-) chciałam odkurzyc w samochodzie ale dzisiaj swieto więc nie wypada:sorry:

reklama
Aneta bezpłatnego parkingu to chyba w Amsterku nie ma, chyba że pod sklepem typu AH czy Gamma albo Praxis, ale do centrum od nich daleko, więc lepiej pojechać pociągiem i po Amsterku poruszać się tramwajem :tak:

Możesz przepłynąć się głównymi kanałami łódką, trwa to około 45 min i mi się podobało (właśnie mi się przypomniało jak płynęłam tam ostatnio i jakiś francuz się starsznie na mnie gapił - jak mu wystawiłam zza stolika wóczas 8 miesięczny brzuch to już więcej na mnie nie popatrzył, a teściowa i ciotka to ubaw miały, że aż się połakały ze śmiechu) :-D
Możesz zwiedzić muzeum figur woskowych, starówkę, Meno, kwiatowy targ i wiele innych :-)

A w Rotterdamie to hcyba tylko muzea i stare miasto... BYła m kilka razy ale przejazdem, więc nie bardzo wiem co tam jest do zwiedzania. Sprawdź może na necie :tak:

A ja znowu obolała:-(, tak mnie krzyż boli, o podbrzuszu nic nie mówię. Niby przed wczoraj okres mi się skończył. A ja dziś miałam 2 plamki brązowo - czerwone. Malutkie bo malutkie ale były. Może to przez to że współżyłam wczoraj z mężem. jak do poniedziałku nic się nie zmieni dzwonię do położnej. Dziś ani jutro nic nie załatwię :-(. Jestem zła na męża bo dobrze wie jak się czuję to on jeszcze mówi że przesadzam, pewnie nic się nie dzieje. Kopnę go w d... to szybko pojedzie ze mną do lekarza:wściekła/y:. Plamki się powiększają gdy coś fizycznie robię. Nie wiem co już robić, szkoda że teraz w Polsce nie jestem, od razu bym poszła do gin. :dry:

Aneta, w Rotterdamie jest fajne zoo:-) Ale parking płatny chyba 5 e za dzień. A w Amsterdamie darmowy parking w niedzielę jest w okolicach Bos en lomer i stamtąd musisz na centrum już tramwajem 14. ew. poza ringiem jest bezpłatny parking (mąż mi podpowiada, że wszędzie poza pierwszą strefą w niedzielę jest parking bezpatny). W Amsterdamie do zobaczenia jest fajne muzeum techniki, zoo, muzeum figur woskowych, targ kwiatowy.

Hej dziewczyny

My poimprezowlismy wczoraj.Do domu wrocilismy po 1:00 i mialam w planie przespac cala niedziele,ale oczywiscie juz na nogach.Bede musiala polozyc sie po poludniu i troszke odespac bo Mala tego tepa chyba nie utrzyma.
Robale nie wiem czego moze to byc objawami,ale lepiej udaj sie do lekarza.Nie ma co sie niepotrzebnie stresowac :tak: co pewne to pewne.

Do pozniej kobietki

Dzień dobry
u nas ostatni goście poszli do domu ok 2 a ja padnięta byłam jak kawka :baffled:
Claudia dała nam pospać do 8:40 :szok::-):tak: ale za to poszła spać dopiero o 22 :szok:

Mam dla Was wiadomość:
ANN wychodzi dziś z dziewczynkami do domu :tak::-):tak: Czuje się lepiej, ale jest jeszcze słaba.
A to jej śliczne dziewczynki :-)
po lewej Claudia a po prawej Natalia :-)

Załączniki

• IMG_0233.jpg
    IMG_0233.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 62
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry