Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, więc postanowiłam poczekać, aż skończy 2 latka

), więc wykorzystujemy ten czas na maxa dla siebie oraz dzieciaczków

:-):-):-):-).Przyjechała z nami mojego M siostra, więc dużo zwiedzamy

, jeszcze wiele razy tam zawitamy

:-):-):-)

, czy mu jeszcze wyjdą

Powinnam się tym martwić

Był 2 razy u stomatologa i żaden stomatolog tego nie zauważył

, ale wszystkie ząbki zrobione,powymieniałam sobie plomby na nowe

ponieważ kilka lat temu jakaś mądra Pani stomatolog (chodziłam na kasę chorych) wypełniła mi żółtymi plombami zęby z przodu, a teraz mam ładne białe ząbki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)tylko troszeczkę krzywe

pojechaliśmy po południu nad wodę i z powrotem zatrzymaliśmy się w restauracji coś zjeść i wyobrażcie sobie że nam samochod nie chcial odpalić i musieliśmy do domu wrócić taksówką a auto tam zostało i dzisiaj musimy go sciągnąc i dać do naprawy
dobrze że nam się to nie stalo jak byśmy jechali do Holandii 

Dzień dobry po weekendzie...

Moja Maja jest urodzonym morsem, co ona wyrabiała nad tą wodą to 

Ale pompa!!!!

Mój ojciec ostatnio jak zajechał do siory na kawę to po godzinie też nie mógł odpalić, chociaż akumulator nowy...

;-);-);-);-):-):-):-)

Moja siora bardzo chciała zrobić mężowi prezent Walentynkowy i chociaż nie było wcześniej żadnych oznak, że urodziła z nienacka...A było to oczywiście w Walentynki!!!!

termin miała na tydzień później....
Nie bylam z tego zadowolona, bo niepotrzebnie zbieram ambaras rano, dzieci wloke do opiekunki, a tu nikt nie przychodzi
NO, ale przynajmniej mam 2 godziny na sprzatniecie domostwa. W sobote sprzatanie nas ominelo, bo bylismy w Leiden u Tooli i jej uroczej rodzinki. Bylo bardzo pieknie! Toolu, jeszcze raz dziekuje za super spotkanko! I-mam nadzieje-do zobaczenia za dwa tygodnie
Zaraz umieszcze jakies zdjecia, jesli nie masz nic przeciwko temu? A, zapomnialabym zapytac.. Dziewczyny, moze macie namiar na jakas prace dla opiekunki/gosposi/osoby sprzatajacej, najlepiej z zamieszkaniem? BYlabym Wam bardzo wdzieczna za informacje. a oto my u Tooli(od lewej maz Tooli, Toola, Krysia, Marysia i ja z Tosia) i nasze ice cream monsters (z lewej Krysia, po prawej Marysia):

. I mam pytanie czy Tola z mezem byla rowniez na urodzinach u Tosi??? bo jakos wydaje mi sie znajoma twarz meza Tooli. No i super wygladacie spotkanko widze bylo udane