Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I trzeba było przegonić intruza... wec znowu akcja od początku się zaczęła
W nocy milion trzysta pobudek z powodów bliżej nam nie znanych
Po czym jak spała już spokojnie to Ambie zachciało się qpę i zamiast wyjść na ogródek to zaczęła piszczeć, bo przecież trzeba już w tej chwili wyjść
Także nocka masakra... Może uda mi się w dzień zdrzemnąć chociaż z pół godzinki;-) S. w pracy, ale ma przyjść koło 13, więc pzynajmniej na zakupy pójdzie, bo mi się nie chce, a pampersy się kończą...dziewczyny, zapraszam Was do mojego miasteczka Delfzijl na... www.delfsail.nl;-):-)
a moze sie juz ktorazs z Was tutaj wybiera?

kawalek drogi od nas,ale z tego co wyczytalam to bedzie na czym oko zawisic.Tylko,ze to znowu wyprawa na caly dzien
a mi tych dni coraz mniej zostalo

Chłodno się zrobiło, ale nawet przyjemne to jest... Wreszcie się porządnie wyspałam, bo nawet dziewczyny się nie kręciły w nocy i spały raczej bez przerw do rana....
:-)
A po 3 dniach poszłam do gina i okazało się, że to już 5 tydz.

Odpoczęłaś to pewnie teraz już będziesz z nami, co???

A twój mąż dopełniał całości gustownym gagiem i poprostu miło sie na was patrzy!!!!
:-):-):-)

No oczywiście czekamy na więcej fotek!

Znow jest marudny ,czy kiedys sie to skonczy????
Manuel pewnie w pelni szczescia w pl byl;-)Piekne to twoje miasteczko ,tylko troszke daleko od nas bo az ok 270 km
A chetnie bym sie wybrala poogladac takie jachciki

Moja kol robila 4 testy i kazdy wyszedl negatywnie ,a to juz 2 mies byl

Ale woda byla bardzo ciepla
Az zachcialo mi sie kopac ale nie zrobilam tego,za to kol sym szalal w wodzie
:-)bo jak sie zacznie to gdzie polpzna cie szukac bedzie?

ale nie zaciekawie mi to idzie akurat dzisiaj znowu mam takie mdłości że
(kiedy to się skończy )a tu tyle roboty jeszcze do tego jestem taka zmęczona i śpiąca w tej ciąży że nic mi się nie chce 

może w Holandii mi się to zmieni

chociaż wczoraj też się obudził z płaczem i nie mogłam go uspokoić chyba mu się coś śniło

i do poklikania