Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć laseczki!!!!
Ja w trakcie pakowania wieczorem wyjeżdzamy do NLale nie zaciekawie mi to idzie akurat dzisiaj znowu mam takie mdłości że
(kiedy to się skończy )a tu tyle roboty jeszcze do tego jestem taka zmęczona i śpiąca w tej ciąży że nic mi się nie chce
może w Holandii mi się to zmieni
Pauka a gdzie ty widziałaś Natki zdjęcia slubne ja też jestem ciekawa
Natka jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Robale trzymam kciuki żebyś i ty się pomęczyła ciążowymi dolegliwościami
Bira a może Indze ząbki idą ma już piątki bo mojemu Dawidkowi wyszły jakoś miesiąc temu i też w nocy się budził częstochociaż wczoraj też się obudził z płaczem i nie mogłam go uspokoić chyba mu się coś śniło
Czarna życzę lekkiego porodu i jak najszybciej
Ja już wracam do mojego pakowania póki synek śpi
nie wiem kiedy tu zajrzę bo nie wiem od kiedy będę miała internet w NL :--
-(
wszystkim życzę miłego wekendui do poklikania
![]()

Dzis jest Monster atraction i fajerwerki

Czytalam ,ze wrzesien ma byc zimny i mokry.
Oby nie bo my bedziemy w pl

bo naprawde wysoko wyszlo

Sama nie wie czego chce a i ja zaczynam juzprzy niej szleć.
Całe szczęście dziś już ten śmieszny pokaz krów i wreszcze wróci wsyztsko do normy.
Cielątko urodziło się martwe bo się w połowie zaklinowało i nie chciało wyjść i próbowali je reanimować. Po 15 min usta usta i masażu serca (<-- tym zajmował się arnold na szczęście :-)) ożyło
I dziś juz bryka jakby nigdy nic 
Lekarz mi tłumaczył, że w moczu ciężarnej kobiety jest hormon i to jego wykrycie świadczy o ciąży, a u niektórych kobiet hormon ten pojawia się dopiero ok 6 tyg ciąży 
A Natki zdjęcie ślubne jest na nk :-) Chyba posłuchała mojej prośby ;-)

ale sprawdzalam tez BPM i to tez wyniesie nas jakby co jakies 2tys. przerejestrowanie.
i podatek