czesc dziewczyny
mialam was wlasnie pytac co sadzicie o szczepionce i prosze odpowiedz juz mam. nie wiem co zrobimy jak dostaniemy to wezwanie dobrze ze to nie jest obowiazkowe
Aniu, Beauty ja portfolia nie musze robic bo nie bede podchodzic do egzaminu, stwierdzilam ze o obywatelstwo nie bede sie starac bo mi nie jest potrzebne. Ja mysle ewentualnie o egzaminie ktory potwierdzi na jakim poziomie jest moj holenderski nazywa sie to chyba staatsexam
prawda ze tych sytuacji w portfolio jest w pi..... ale do tych sytuacji zalicza sie juz np. bon z bankomatu
Karola gratuluje zaproszenia nareszcie sie doczekalas:-)
Aniu a moze sprubuj dla Erniego dowod wyrobic, ja dla Daana dostalam na 5 lat. A te wklejki w IND wyrabia sie szybko i nie trzeba miec juz tych wszystkich dokumentow, trzeba tylko wypelnic formularze i nm. sofi i to wszystko
A ja musze wam powiedziec ze to moje dziecko znowu tak uroslo ze znowu musze kupic zestaw body juz teraz chyba na 80-86, martwi mnie tylko ze nie chce mi jesc obiadow juz nie wiem co mu wymyslic, cale szczescie ze mleko pije

Sencilla ja z przyjemnoscia wpadne na kawe , pamietam ze wspominalas cos o spotkaniu

Aneta a gdzie ty sie podziewasz?????