• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Czarna miłego wieczorku:tak:
A co tak wczas wszystkie do łóżeczek się wybieracie?:-D;-)Dziś jakaś noc cudów czy co?:cool2::-D
Michaś jeszcze nie śpi ,buszuje w łóżeczku i podśpiewuje:tak:

Witam
Agasta ja bym koleżance delikatnie zwróciła uwagę "może posprzątasz po sobie?"
Ja już nie wiem co się u nas dzieje:wściekła/y::szok::-(, 4 razy w szpitalu w tym tygodniu:szok:
Tym razem znów mój M, w ciągu kilku godzin oko mu tak spuchło, że otworzyć nie może, a ropa leci jak łzy:szok::-( Zadzwonił do lekarza dyżurnego i kazali natychmiast jechać do szpitala. Lekarz powiedział, że nie za ciekawie z tym okiem jest, pobrał wymaz, przepisał krople, którymi muszę mu zakrapiać oko co 1 godzinę:szok: (nocka z głowy). Jutro rano ma przyjechać do szpitala:wściekła/y::-(
Pralka naprawiona, zapłaciłam 100e za naprawę:szok::wściekła/y:
Mam dziś ciężki dzień od samego rana, wszystko się wali, ryczeć się chce...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Życzę Wam zdrówka i miłego wieczoru:tak:

Witam...

Anetko :zawstydzona/y:trzymaj się!Co to jakieś fatum nad wami?!:-(
Zdrówka dla męża - kurcze z okiem to nie ma żartów!:eek:
Aniu a ty jak się dziś czujesz?:tak:
Czarna jak minął wieczorek?:cool2:

A gdzie sie wszystkie zaszyłyście?

Dzien Dobry

Troszke malo wypoczeta,a wieczorek milusi;-):-)

Anetko mam nadzieje,ze z okiem meza to nic powaznego
Aniu mama doleciala szczesliwie??
A jak tam nasza Ciezarowka:-Ddalej w 2-paku??
Agasta u mnie okna tez juz takie brudne,ze ledwo cos przez nie widze.W sumie to winna tesciowa,bo to ona je ostatnio "myla" i takie mazy pozostawiala,ze :szok::szok::szok: tylko,ze to bylo2 -mc temu :zawstydzona/y:a ja sie jeszcze za nie nie wzielam:no:

mykam jeszcze sie pogzic,tylko najpierw glodomorka nakrmie

do pozniej kochane

Hello
No my nadal w opakowaniu, a ten prezent nic sie nie chce otworzyc:-Djutro mama wizyte u lekarki wiec moze powie co i jak, ale np moja mama miaal wszytstkie porody wywolywane-nie wiem czy mzoe to miec jakies znaczenie:eek:
Aneta wszytskim u Was zdrowia,
Czarna u mnie okan wymagaja pilnej interwencji od roku, ale przez te remonty i teraz w moim stanie to raczej nie umyje, bo jedno okno mam szerokie na 4 m a wysoekie na 2, 5m:szok:
A gdzie Sencilla?

Dzien dobry dziewczyny
mam do WAs pytanko. Czy moze ktoras z Was potrzebuje sliczna kurteczke dla dziewczynki rozmiar 80 z C&A? Kupilam Tosi dwa rozmiary, aby zmierzyc w domu i oddac jeden, 80 i 86. 86 okazal sie dobry, a ja urwalam metke nie z tego co trzeba i wywalilam/// Teraz mam na darmo 80 , a mysle, ze bez metki mi nie przyjma...
Czy moze ktoras z Was chcialaby ode mnie odkupic? jest naprawde przesliczna, cieplutka.
milej niedzieli!

Witam Was
Mój M pojechał do szpitala, a ja czekam od niego na telefon jak na szpilkach:-(:-(:-(:-(. Nie jest w ogóle lepiej, jest co raz gorzej:-(, do tego przeziębiony jest (już 3 raz w tym miesiącu:szok:). Mam nadzieję, że to nie jest jakaś odmiana zmutowanego wirusa:wściekła/y::-(:confused2::confused2:
Sencilla to jesteś stratna:no:, a może zawieś metkę od tej kurtki z rozmiaru 86:confused:, albo idź do sklepu, pokaż paragon, że kupiłaś 2 takie same i wyjaśnij sytuację, może odbiorą:confused:
Ja mam do sprzedania kurteczkę C&A za 8e, rozmiar 74 dla chłopca, w zeszłym roku kupiłam ją za 25e:tak:, dorzucę czapeczkę, 2p. rękawiczek i szalik był w komplecie z kurteczką:tak::tak:

Trzymajcie kciuki za mojego męża, aby to nie było nic poważnego:no::-(:confused2:
odezwę się późnij

reklama
Aneta oczywiscie ,ze trzymamy kciuki i czekamy na DOBRE wiesci:tak:

Sencilla moja mala rosnie w przwdzie jak na drozdzach,ale do 80 to jeszcze jej troszke brakuje;-)bo jestesmy na etapie 62/68,ale powodzenia.Moze zrob tak jak mowi Aneta,zawsze warto sprobowac:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry