• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry
a moj arnodl znowu spalil bulki :wściekła/y:
Smierdzi w calym domu.
Mykamy wiec do tesciowej bo ciotka przyjechala w odwiedziny.
Pootwieram okna to moze wywietrzeje do czasu jak wrocimy.

Aneta nad wami to chyba jakeis fatum ciazy :-(:eek:
Sencilla ja bym odkupila ale w kurtkach 80 to sie claudusia topi :eek: I mamy kurtek zimowych chyba ze 3 do tego jeszcze 2 ski paki :szok: Ostatnio tez dostalismy w prezencie od kuzyna sliczna z firmy Lief!, kosztowala 49 euro :szok: ale cena byla tak zamaskowana ze wcale sie nie dziwie ze kupujacy dajac ja nam myslal, ze ceny na niej nei ma.No i nie wiem co z nia zrobic. Odsprzedac glupio bo jak spytaja gdzie ma male kurtke to co powiem :eek: a z rekawami 10 cm podwinietymi przeciez tez nie bedzie chodzic :eek:
Anna niekoniecznie musi byc tak ze bede u ciebie wywolywac tak jak u mamy. Moja mama miala 3 cesarki a u mnie porod poszedl latwo. W dodatku ani razu mama nie karmila piersia a ja pelne 5 miesiecy :-) Siostra moja tez miala nieciekawie, z 2 dzieckiem lezala miesiac w szpitalu na podtrzymaniu.
Takze nie zawsze co u matki to u corki tez :-)

Milego dnia

Dzien dobry
Aneta całe szczeście ,że z tym okiem to nic poważnego:eek: Odgoń te choróbska z waszego domu,bo do końca zimy jeszcze daleko:-(
Anno przyjdzie czas i na was:tak::tak:Jak małej już bedzie ciasno w brzuszku to wyjdzie:-D
Ania pewnie mamą się nacieszyć nie może:happy:
Sencilla to narobiłaś z tymi metkami:confused2: ja bym zrobiła tak jak Aneta mówi a nóż przyjma :sorry:
Agasta to śniadania nie było?;-)Miłego zlotu rodzinnego:tak:
Michaś ma jedną kurtkę zimową 80 (w sam raz) a drugą 92 troszkę za dużą:tak:
Więc chyba co firma to inna rozmiarówka:sorry:
My mieliśmy w panie jechać zwiedzić Amsterdam ale ta pogoda dziś jest dziwna :crazy:Raz pieknie slonko świeci a za 5 min deszcz pada:crazy:

Hej...

Sencilla ja te bym spróbowala wytumaczć w sklepie że pomyliłaś metki...szkoda kasy!:sorry:
Aniu szkoda że tak daleko mieszkasz bo ja bbym ci chętnie pomogła myć te okna!Lubie bardzo zwłaszcza takie duże!:-D
Anetko to super wiadomości...że się już teraz uspokoi....:tak:
A my wróciliśmy właśnie ze spacerku - byliśmy w lesie całą rodzinką!Trochę wieje ale słoneczko świeci, więc dzieciaki pobiegały na pikniku i pooddychały świeżym powietrzem!;-)Teraz mama zabrała się za ciasto drożdżowe z truskawkami i kruszonką...Mniam!:cool2:
Agasta - miłego spotkania!

hej dziewczyny
mam do WAs pytanko, znowu ;-):tak:
przyszedl mi list z belastingdienst, ale nic z niego nie czaje... :(
czy moglaby mi ktora pomoc?

to dotyczy roku 2008.

Inkomstenbelasting en premie volksverzekeringen 0 euro
Uitbetaling heffingskorting: af 2074 euro
Eerdere voorlopige aanslag : bij 2074 euro
Te betalen: 0 euro.

i dalej wyjasnienie:

Het totaal van uw inkomstenbelasting en volksverzekeringen uit box 1,2 en 3 is te laag om uw heffingskortingen te kunnen verrekenen. Daarom bedraagt uw toegepaste heffingskorting 0euro in plaats van 2074 euro.

HULP!!

No i znowu PUSTO:szok::szok::szok:i pewnie wszystkie zagladaja,ale nic ciekawego sie nie dzieje i nie piszecie;-)
U nas tez nic ciekawego,zaraz idziemy kapac bo my skoczylismy szybko pod prysznic a ciocia popilnowala Jessy.Na spacerku bylismy i Mala pospala 3h :tak: a teraz juz marudzi wiec na dzisiaj kjoniec harcow:-)

Ja sie zegnam i zycze milej nicki,do jutra

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry