• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Aneta lekarza trzeba przycisnac, to wkoncu zdrowie Twego meza, a pobranie krwi nie zaszkodzi a jedynie moze pomoc ....ja radze jutro z samego rana sie wybrac do rodzinnego i krotko sprawe postawic.
A ja dziekuje,czuje sie dobrze, nie jestem juz taka zmeczona, tylko czesto miewam skorcze ktore mnie martwia. A Amelka nie ma dzis urodzin, jeszcze nie zmienilam suwaczka od pazdziernika :sorry:

Bry, my dziś na zakupkach byliśmy
Agasta jaki tort świetny, piękny, patrzeć jakie zdolności kulinarne wyjdą na jaw :)
Aniuhaven patrzeć jak Twój Erni będzie mówił po Holendersku
Anetko zdrówka dla męża
Ann jak dziewczynki

Witam
Ann ja też gratuluje :tak:
Aneta znów jakieś choróbsko:no::no: Idzcie jutro do rodzinnego i bez skierowanie nie wychodzcie:eek: Zdrówka dla meża!
Agasta WOW jaki piękny tort , pewnie tak samo smakuje jak wyglada:tak:
Czarna super ,że imprezka się udała:tak:
PaulinaAnna witaj ! Doberze ,że się czujesz lepiej:tak:
Robale co kupiłaś?
My przyszliśmy ze spacrku ,na Scheweningen dzis było otwarcie lodowiska:tak:Była muzyka ,królowa śniegu , jakiegoś pana na saniach (z kołami:-D) psy ciągły itp:tak::tak: I oczywiście ludzi kupa:happy:

Ostatnia edycja:
witajcie
u mnie wekend pracujacy ale spoko fajnie wyjsc z domu i odpoczac psychicznie uffff
w tym tygodniu moje dwie kolezanki poronily i mam totalnego doła i jeszcze wiekszy strach .......

PaulinaAnna zauwazyłas ze jestesmy w tym samym dniu ciązy :-D:-D:tak::tak: ja mam termin na 01.czerwca a ty???

Aneta rolfondant kupuje sie gotowa, zamawialam przez internet, bo do najblizszego specjalistycznego sklepu mam 35 km i nie chcialo mi sie jechac :-D
Czarna fajnie, ze Siet juz po :-)
Aniahaven w tym tyg w radiu mowili, ze w harderwijku zlapali 4 polakow i wlepili im mandaty za zbieranie grzybow :-D takze ja juz nie wiem czy mozna je tu zbierac czy nie :eek:
Aneta oby nastepny miesiac byl dla Was lepszy :tak:
Sencilla gdzie sie podziewasz?
Niunia co lekarz powiedzial na te plesniawki P?

Moja mala dalej goraczkuje, przed chwila miala 38,3 :eek:
Jutro rano pewnie bedzie ok, zawioze ja do zlobka i po 2 godz beda dzwonic, ze mam po nia przyjechac :-(

Dobranoc, do jutra

reklama
Moje Malenstwo po prawie godzinie marudzenie wreszcie zasnelo,a w dzien znowu tylko godzinke przespala-2 razy po pol:szok: ale chyba po prostu wiecej nie potrzebuje bo grzecznie sie bawila.Mam nadzieje,ze nocka bedzie spokojna:tak:

Dobrej nocki wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry