• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Pochawale sie a co tam - jest czym :-D
Moj biedronkowy tort - proba 2, uznaje ze udana :tak::-)
czestujcie sie :-D
milego wieczoru

Załączniki

• IMG_4168.jpg
    IMG_4168.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 57
Agasta no to dałaś popis....:szok::tak::-D Świetny torcik, a najlepsze są te oczka biedronci:-D:-D:-D z czego to robiłaś? Z marcepanu?

Niunia nie zazdroszczę...:-(:sorry::sorry::no:Ja to bym takim gnojom ręce przy samej d.... obcieła!:wściekła/y: Człowiek to tylko potem mnóstwo kłopotów i bieganiny ma...

Twiggless sprawdzałaś już to stronkę? Czy to ściąganie jest całkowicie darmowe?...Bo ostatnio w tv był reportaż, że ludzie logowali sie na jakiejś stronce gdzie można było coś ściągnąć i potem mieli masakryczne kwoty do zapłaty i straszono ich komorniczą egzekucją....:tak::tak::szok:

Dzieki dziewczyny!
zaraz bedziemy go probowac :-) czekamy na znajomych
biszkopt przelozylam powidlami rozanymi i kremem waniliowym a ozdobiony jest rolfondant, bo ostatnio robilam ta paste z pianek i byla nie do zjedzenia :eek:
a ze marcepanu u mnie nikt nie lubi, to wypadlo na rolfondant :-D Do tego barwniki, cukrowe perelki, formy do ciastek i tort gotowy :-)

pauka osobiście sciagnełam z tej stronki kupe czcionek, nie trzeba sie logowac tylko sciągać, ale jesli nie jestes pewna poczytaj regulamin tam obowiązujący;-)poza tym słyszałam o tym przekrecie z portalem "Pobieralnik" czy jakos tak - niewiele mogą, na razie straszą a jak to sie skonczy nie wiadomo... czesto mozna sie złapac na takie niespodzianki bo niektore regulaminy zawierają takie zagmatwane przepisy a do tego są dobrze pokamuflowane i przecietny uzytkownik ich nie doczytuje...

Agasta fajna "bielonka" jakby to Antek powiedział ;-);-)

Ostatnia edycja:
Witam Was
Niunia cholerni złodzieje:wściekła/y:, a to ktoś z firmy:confused: Podejrzewają kogoś:confused: Współczuję:-(
W Hadze kumpela mi opowiadała, że 3 polakom na jej ulicy okradziono auta z narzędzi:szok::szok: Ona ich widziała jak od kilku dni przesiadywali na placu zabaw z piwem, to byli Holendrzy:szok: A ja zawsze o takie coś podejrzewałam Marokańczyków i Turków :szok: Jedno z tych aut było na NL tablicach:eek:
Agasta pochwal się jak zrobiłaś rolfondant i gdzie zamówiłaś paczuszkę:confused: co ona zawiera:confused: Biedroneczka mega mega Fajowa:-):tak::-D:tak::-):tak: Ja też taką chcę:tak::tak::tak:
Twiggles ale się uśmiałam z tej bielonki:-D Mój OLi też tak śmiesznie mówi:tak: Nie wymawia ś dla niego ś=t i mówi na Oluś-Olut, Tatuś-tatut:-D Dziś rano do mojej sypialni przybiegł i mówi "mama wstań", a gdy bliśmy na spacerku krzyczał do jadącego brata rowerkiem "Niko tój, tój Niko":-D w sensie stój :-D
Na cukierki mówi PINKI:-D Zaczeło się od żelków, Niko mu dał kiedyś jednego i mówi to są świnki (żelek w kształcie świnki) i stąd się zwieły "pinki":-D
Ostatnio na zakupach krzyczał na cały supermarket "Mami daj pinki" :-D
Najbardziej podoba mi się jak mówi "oTurzacz" i z takim wysiłkiem, że aż nogi w kolanach ugina:-D Muszę to nagrać i wrzucić filmik:tak:
Aniu a jak tam Erni, nazywa coś śmiesznie:confused:

reklama
Anetko ja jestem w szoku :szok:jak mój Erni mówi od wakacji....nie przekręca prawie i wymawia wszystkie literki!:tak:A na dodatek zaczyna mówić małymi zdanimi po holendersku!:cool2:
Wszystko dzięki gasthouder:eek:Lisette którą uwielbia:-D i spędza z nią 2x 6 godz tygodniowo...i pani z przedszkola Marij 2 x 2,5...Powiedziano mi że on będzie wszystko szybciej łapał niż Karcia!I tak jest...;-)
Co do trzcionek to już ściągnęłam....znalazłam co chciałam:-D Jeszcze raz dzięki Twiggless:tak: a ten program pt;POBIERACZEK.PL też oglądałam - nieźle namieszali ludziom!:zawstydzona/y::szok:

Zmykam do łóżka bo dalej cierpie na częściowe unieruchomienie....:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry