• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Aniahaven co to za rozmach? pochwal sie :-)
Ja jutro mam kolejna probe tortowa :-) bo ma przyjsc paczka z zamowieniem, wiec bede po poludniu dzialac :tak:
Olgunia to sie nakleilas :-D
Za 3 tyg przyjezdzaja moi rodzice, wiec ja bede miec do pomocy mame w robieniu pierogow ;-)

U nas znowu zabkowanie pelna para :wściekła/y: claudia ma goraczke, ciagnie sie za ucho, bigunka, marudzenie itp :eek:
W poludnie spala od 14:45 prawie do 18 :szok: zjadla troche obiadu i dalej spi. co jakis czas sie przebudza i postekuje, biedactwo moje :eek:

Ja juz sie pozegnam na dzis,
spokojnej nocki do jutra

reklama
Kochane, wiadomosc dnia!
Spiesze Wam doniesc, ze wlasnie rozmawialam z mezem naszej Ani, ktora... URODZILA SLICZNA DZIEWCZYNKE AMELIE!! Witaj na swiecie, Malenstwo! :tak: Ale sie ciesze!!! :-D
Malutka miala 53 cm, wazyla 3.750 g, dostala 9 punktow. Urodzila sie przez CC, po ciezkim, ale szczesliwym porodzie! 25 listopada, w srode wieczorem.

Super!! Zaraz wstawie fotki.

aniu moje ogromne gratulacje niech Amelka rośnie zdrowa!!! buziaki :-):-):-):-):-):-):-):-)
Kiss%20of%20love.gif
Kiss%20of%20love.gif

Witam
ANIU

Z okazji narodzin Waszego maleństwa, życzę Mu beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, a Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia.
I w taką deszczową zimę przyleciał do Was bociek, i przyniósł maleńką dziecinę, a razem z nią - sto pociech. Ciesze się razem z Wami i ja kocham bociany GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.

AMELKO
W dniu Twojego przyjścia na świat, życzę Ci, aby każda łza w Twoim życiu była łzą szczęścia, a uśmiech Twój zjednywał wszystkie wokół serca.

Ja dotarłam do domu o 19:eek: padnięta jestem ze :shocked2: i głowa mnie boli:wściekła/y:
Sencilla twoja wiadomość mnie tak ucieszyła,ze na chwile zapomniałam o bolącej głowie:tak::tak:Dawaj zdjecia ...ciekawe jesteśmy nowej dzidzi:tak:
słodkich snów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry