• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
no Seba juz w łóżku wiec zasiadłam :-)

dziś wpadłam na pomysł ale sama zaproponowałam arkowi bo ten ma dużo pracy i nie wyrobił by sie do świąt no to ja żeby ściągnąć do świat jego tatę :sorry: no i go ściągamy chyba we wtorek juz bedzie :tak: lepiej jemu dac zarobić niż obcemu a że ten facet mojej mamy jest w Żychlinie u mnie no to tesciu ma dojechać do niego i wyjadą w poniedziałek w nocy :-)
wiec bede miała tescia ale jakoś wytrzymam i Seba bedzie miał dziadka i tak go nie widzi a ja też odpocznę bo wyskoczę na zakupy a dziadzia sie zajmie :happy:

pierogów sie narobiłam że aż mnie plechy napitalają :eek: zrobiłam około 130 :tak: pyszne wyszły :happy: ja nie wiem jak dziewczyny wam sie chce robić dla ludzi :-)

ann ale ciacho mniam mniam weź wyślij mi poczta kawałek :tak: też jestem na diecie ale kawałek bym zjadła :tak:

reklama
ania podziwiam ja lubię gotowac ale sama z Seba i kleić pierogi i sebę zajmowac to juz wysiłek :-)

ciekawe jak anna czy urodziła juz :-) nawet nie ma jak sie z nią skontaktować :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry