• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Olgunia, no ja wlasnie wiem, ze mam nie czytac takich rzeczy, a cos mnie podkusilo.. ;(
niestety mam do Ani tylko gg, zaluje, ze od niej telefonu nie wzielam.. Na NK tez nie ma podanego.. kurcze, ale bym chciala wiedziec, czy juz jest po! Jesli tak, to gratulacje :tak::-D

witajcie drogie rodaczki..

czy ANNA117 juz urodzila -chyba same nie wiecie co?? daj Boze zeby juz byla po..:tak:
jak ja sie boje porodu :szok::szok::szok: nawet sobie nie wyobrazacie staram sie nie myslec bo oszaleje,nie mam przekonania do tutejszych lekarzy po oststnich wydarzeniach a mam im powierzyc swoje zycie i mojego dzieciatka:no::no:?/

ROBALE co u ciebie nic sie nie zmienilo z wyjatkiem pieska ? i dobrze bedziesz miala zajecie i zaraz bedzie wpadka napewno !!!-Zycze ci tych mdlosci i wielkiego brzuchola jak najszybciej!!

SENCILLA pamietam jak ty rodzilas to bylo calkiem niedawno przeciez a tu juz taki duzy skarb-szok jak czas leci...

CZARNA SMOCZYCO nie poddawaj sie podobno do roku jest najgorzej ja tez mialam ciezko z Mikim ale moje siostry zawsze mowily do 3 msc potem bedzie ok ,potem do 6 msc i bedzie ok,potem do roku i bedzie ok ,a teraz mowia do 4 lat i bedzie ok :tak::-D:-)!!
wiem ze ciezko jak sie nie mozna wyspac ale ja tez to przerabialam moj jacek strasznie chrapie i z mikim na zmiane mnie budzili od kilku dni wynioslam sie do innego pokoju bo musze troche odespac haaa!:-)

ale sie napisalam a to dlatego ze maly w peuterspelzal i mam chwile wytchnienia...

sencilla ja tez tak mam jak coś przczytam to myslę o tym i sie stresuję :sorry:

mamamikołaja
bedzie dobrze szybko urodzisz i nie bedziesz myslała o tych lekarzach ;-)
a my dostaliśmy zaproszenie na sinterklaasfeest op peuterspeelzaal
na piatek 4 grudnia o 8-30 ma przypłynać mikołaj a o 9 jest feest
nie wiem może sie przejde z Sebą zobaczymy jak wstanie w piątek
zaproszenia maja dzieci z peuterspeelzaal i z list wiec my jesteśmy :-):-):-)

ROBALE ja juz teraz troche lepiej ale jeszcze 2 tyg temu wymiotowalam jak kot,to jest straszne taka meczarnia.:no:
ja 12 lat w PL nie moglam zajsc w ciaze a tutaj tylko powiedzialam raz : moze zrobimy jeszcze jedno dziecko ?? i jeden raz do konca i jest wiec...cuda sie zdarzaja tylko pelen luz , a bedzie napewno z czasem!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry