• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Olgunia ja Ci z farszem nie pomogę, bo nigdy z mięsem pierogów nie robiłam, ale przepisem na farsz jestem również zainteresowania:tak::tak::tak:
Ja już obiadek mam gotowy, dziś devolay'e, ziemniaczki i kapusta kiszona na smalcu:tak::tak::tak:
Czarna to się nabiegałaś od samego rana, a jak Ci spotkanie poszło:confused:
Anna nadal w dwupaku:confused:
Agasta brawa dla Claudii. Jak spojrzałam na to ostatnie zdjęcie co wrzuciłaś to myślę sobie, że on już taka duża jest jak Mój Oliwierek:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Olgunia ja robie farsz tak: przyprawiam mielone podsmazam je i laduje w pierogi czyli latwizna :-D Sobie dodaje roznego rodzaju przyprawy a aronld to tylko wegete i pieprz chce :-)
Z kapusta i grzybami nie robie, bo arnold nie lubi wiec nie chce mi sie robic 2 roznych farszow i tez jadam z samym miechem.
Aneta claudia to juz niezly klocus :-D 15 idziemy do cb wiec dowiem sie konkretnie co i jak :tak:
Ale od Oliwierka to raczej wieksza nie jest :no:

Załączniki

• IMG_4157.jpg
    IMG_4157.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 46
Witam
Aneta ale miałaś wczas pobutke :szok:
Anno gdzie się podziewasz?? Czyżby...
Agasta Brawo dla Claudii ,duża dziewczynka!:tak:
Ann twoje księżniczki też bąbowo jadły marchewke i świetne minki robiły:tak:
Czarna niezły początek dnia :tak::tak:
Robale nie myśl o tym:sorry: Samo przyjdzie:tak:
Pauka śliczna foteczka, super że Maja uczy się siusiu do nocniczka:tak:
Olgunia teraz już lepiej się czujesz?
Ania też mysle że w pl bedzie taniej:tak:
Moja babka z pracy wczoraj zaszczepiła dzieci:tak: Mówiła że od poniedziałku b,dużo dzieci zaszczepili i nic się nie działo to ona też poszła to zrobić:sorry:Ja się pytam i jak a ona że żyją:-D:-D
Ja się pochwale ,że Michaś dziś pierwszy raz zrobił siku i kupke do nocnika:szok::tak: Dziadek w sobote powiedział ,żebyśmy kupili nocnik to on nauczy Michasia:szok::laugh2:
Zobaczymy co z tego wyjdzie:eek:
A tu fotki jak Misiu sam jadł

Załączniki

• PICT1762.jpg
    PICT1762.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 51
  • PICT1765.jpg
    PICT1765.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 50
  • PICT1768.jpg
    PICT1768.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 51
  • PICT1763.jpg
    PICT1763.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 45
Agasta właśnie ze szkoły wróciłam:zawstydzona/y:. Nowy aku do naszego auta 150e:wściekła/y:, co jeszcze nam "kaputnie" w tym miesiącu:confused::wściekła/y::wściekła/y::no: Idę coś słodkiego wciągnąć bom zła:wściekła/y:
Anna117 jeśli to już to życzę szybkiego porodu i zdrowego dzidziusia:tak::tak::tak:
Robale fajny piesek:tak:
Karola zazdroszczę dziadka:tak::tak::tak:, a Michasiowi musiało bardzo smakować:tak::tak::tak: i oczywiście wypisz, wymaluj mamusia:-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry