• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

dzien dobry
mala wstala o 7:30 wypila mleczko i zasnela wiec ja tez sie jeszcze kimnelam i wstalysmy przed chwila.
Pogoda u nas paskudna, spacerku dzis nie bedzie :wściekła/y: Leje jak z cebra :crazy:
Aniahaven stroju mikolaja nie widzialam :sorry: Ale bede miec na uwadze :tak: Chyba zaspalas dzisiaj, co? :-)
Aneta nam ostatnio tez padl aku z rana jak mialam zawiazc mala do zlobka i jechac do pracy, wiec zadzownilam po szwagra, bo arnold w tym czasie byl juz na drguim koncu holandii :-D
Pauka super focia Majeczki :tak:
Czarna tez jeszcze kimasz?

reklama
Dzien Dobry

Agasta ja przed 8 wstalam,ale dzisiaj o 5 zorientowalam sie,ze to spotkanie w Werkbedrijf mam dzisiaj a nie jutro:szok::szok::szok:no i sie zaczelo....szybko prysznic,wysuszyc te kudly,wyszykowac Mala,napisac CV i zebrac te wszystkie papierzyska:szok:ludzie myslalam,ze nie wyrobie:shocked2:a na parkingu wyjmuje wozek z bagaznika a tam niezamontowany adapter do maxi,debilka ze mnie:wściekła/y:no to dawaj go spowrotem pakuje,maxi na ramie,papiery w zeby i lece(na szczescie nie daleko).Wyrobilam sie ufff.Jessy grzecznie siedziala troche w maxi potem juz ja musialam na rece wziasc no i absolutnie NIE SIADAJ MAMO wiec stalam tam przed biurkiem i gadalam z tym Werkcoach-em.Mily gostek,ale musialam pocic sie po nederlandzku:eek:bo "inaczej to sie nie naucze" blablabla
Niedawno weszlam do domku,Mloda odlot i spi a maxi,szkoda mi ja budzic bo wczorja tak sie meczyla caly dzien z tym spaniem:-(wiec dam jej troszke podrzemac:tak:no i pada:wściekła/y:i nie wiem jak to bedzie potem ze spacerkiem:no:

Ide posprzatac ten bajzel co narobilam rano szykujac sie

do pozniej

witam

ann dziewczyny świetnie jadły marchewke a miny robiły śmieszne ze sama sie śmiałam jak nie wiem , i jakie uśmieszki :-)
aniahaven nie wiem gdzie można kupić strój mikołaja a może w polsce taniej kupisz??? na allegro?

u nas tak sobie z wtorku na srode o 6 rano wylądowałam w szpitalu :sorry: miałam takie skurcze brzucha że nie mogłam wyrobić , posiłam sie ze pot mi kapał z buzi :eek: zaczęłam zwracać i całą sypialnie pobrudziłam :szok: wziełam na raz 2 paracetamole i nic nie pomagały wiec kazałam arkowi dzwonić do szpitala bo nie mogłam wyrobic . ból gorszy niż bóle porodowe nie mogłam stac ani leżeć ani siedzieć nic koszmar!!!:no::szok:
lekarz zbadał mnie i stwierdził zatrucie i cos tam.... dał mi leki ..
ale u lekarza juz mnie tak nie bolało bo paracetamole działały :sorry:
przepisał mi leki na jelita i jedna tabletke wziełam ale odstawiłam jak zobaczyłam w necie co to za leki :eek: skutki uboczne itd.
na razie sie dobrze czuję :sorry:
moim zdaniem we wtorek jadłam popcorn i pewnie mi ta łuska gdzieś staneła lub winogron zaszkodził bo nic innego nie jadłam co moja rodzinka :confused2:
o i tyle .....
szczepienia Sebcia miałam dziś ale nie pojechałam boję sie tych szczepionek jak jasna cholera :zawstydzona/y: co ma byc to bedzie!
pozdrawiam

aaaaaaaa czytałam o tych pierogach i ciastach dobry pomysł :-):-):-)
smaka mi narobiłyście jak nie wiem :-)

dziewczyny jak robicie farsz miesny do pierogów? z miesa mielonego czy gotowanego kurczaka???
ja mam jutro zrobić pierogi i nie wiem jaki farsz:szok:

Olgunia zdrowka zycze!
My mielismy szczepienie w pon, ale tez ne poszlismy :no:
ja robie nadzienie z mielonego, z kurczaka jeszcze nigdy nie probowalam

A moja claudia wlasnie sama sie karmi widelczykiem i za kazdym razem jak trafi to buzi to go kladzie i bije sobie brawo :-D:-D:-D

agasta to zdradź mi przepis jak ty robisz ? czy tak jak robisz mielone kotlety taki farsz? czy smażysz te mielone i coś dodajesz???
ja kiedyś zrobiłam tak jak na kotlety mielone farsz i na surowo wkładałam i zakleiłam pierogi i nawet dobre były ale jestem ciekawa jak wy robicie:-)

agasta brawo dla Claudi za samodzielnośc :-):-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry