• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Aniahaven co do scrapbooking to w wibrze tez maja duzo rzeczy i tanich, a w actionie tez czesto sie zaopatrzam :tak:
Niunia nie ma pojecia co jest dobre na plesniawki :sorry:
Aneta gdzie sie podziewasz? Jak chlopcy?

Ja mialam isc jutro dodatkowo do pracy ale mi odpuscili :-D

Agasta dzięki za cynk z WIBRY!:-D a stroju dla mikołaja nie widziałaś gdzie?:eek:
Ann marchewkowej przygody nadszedł czas...:tak:
Niuniu nie wiem czy w KRUIDVACIE może coś znajdziesz..z tego co pamiętam ja kiedyś pytałam o maść :confused2: na stopę dla znajomego i coś na pleśniawki mi pani polecała!:-)
Karola mój Ern chodzi do peuterspeelzaal od maja i jest baaardzo zadowolony że w podskokach tam gna!:-D
Ja mam dość na dzisiaj...dobranoc!

Witam:tak:
Agasta, chłopcy:confused: Dopiero ucichli:szok:, więc chyba zasnęli:confused2: Niko raczej chodzi spać bez problemu, ale Oliwer coś ostatnio szwankuje:rofl2: Mój M dziś miał wolne, bo musiał do szpitala się stawić na kontrolę z tym okiem i jest dobrze, ale jeszcze do końca tyg ma stosować leki. Oko już nie jest czerwone, ale dziwnie żółte.
Ja też muszę Oliwierka zapisać do peuterspeelzaa, bo przecież już 2 latka skończył.
Aniu ile dni w tyg chodzi Twój Erni i na ile godzin:confused:
Czarna ja Twój placuszek, dobry był :confused:
Ann dziewczynki minki robiły boskie:-D:-D:-D
Agasta na pleśniawki jest dobra obsiusiana pielucha;-);-) Oczywiście wiem, że Twój M na takie lekarstwo się nie skusi:-D
Sencilla udało Ci się kurteczkę oddać:confused: Ile razy w tygodniu chodzisz do szkoły:confused: Ja chodzę 3, a mój M 2 więc cały tydzień z głowy:cool:. Zastanawiam sie czy nie zmienić na 2 dni, bo zmęczona coś ostatnio non stop jestem, ale z drugiej strony jeszcze troche święta, więc może przetrwam to jakoś:confused2:.
Pauka co sie z Tobą dzieje:confused: Magdaleno a co u Ciebie:confused:
Natka obiecałaś zaglądać częściej :tak:
Olgunia jak samopoczucie:confused:
Twigles co słychać, dawno Cię tutaj nie było:sorry:
Robale co tak skromni piszesz ostatnio:confused: Jak Wasze staranka:confused:
Bira jak Inga w przedszkolu się zaklimatyzowała :confused:
Beauty pamiętasz o nas jeszcze:confused: Co tam słychać, jak nocnikowanie Wam idzie:confused:
Gosiu jak tam Daan:confused:

Oliwierek dziś powiedział zdanie "tata kup mi auto":-):-):-), a jego ulubione słowo to odkurzacz tzn on mówi "oturzacz", i jeszcze "Niko jedz":-D

Dobranoc

Witam wieczorową pora...

Anetko i Robale Dziękuję, że pamietacie o mnie:laugh2::laugh2::tak::tak:

u mnie wszystko ok... Dziewczynki póki co zdrowe i oby tak dalej...:-D:tak:;-):-) Maja daje radę z nocnikiem, ale jeszcze sama nie woła tylko ją pytam...:tak::-)

Miłych snów!

Załączniki

• 304CANON.jpg
    304CANON.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 36
Dzień dobry, a raczej nie tak dobrze się zaczął:wściekła/y:
Mój M wybudził mnie o 5:40, abym go zawiozła do kolegi z którym jeździ do pracy ponieważ auto nie chciało mu odpalić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Akumulator padł:wściekła/y: Nich ten listopad wreszcie się skończy, to jakiś pechowy nasz miesiąc w tym roku, zresztą w zeszłym roku to też był zły miesiąc dla nas, tata zmarł:-(
Właśnie wcinam jogurta i popijam herbatkę, a Wy pewnie jeszcze w łóżku:confused::tak:
Pauka cieszę się, że u Was ok:tak::tak::tak:
Miłego dnia:-)

reklama
Bry
Aniuhaven jeśli chodzi o strój mikołaja, to widziałam ostatnio u nam w militarnym, dokładnie to nie powiem po ile był ponieważ nei zwróciłam uwagi.
Pauka oczywiście że o Tobie pamiętamy
Anetko grudzień będzie lepszy. A jeśli chodzi o starania nasze, to całkiem o nich zapomniałam, hehe, tak się przejęłam pieskiem, że zapomniałam o wszystkim, z tego @ mi się spóźnia już tydzień !!. Ale póki co się nie cieszę, zobaczymy co dalej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry