• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
A ja właśnie wróciłam ze spacerku:tak: ale niestety była przejażdzka autem bo padać zaczęło!:wściekła/y:
I taka HAPPY jestem bo znalazłam wszystko co potrzebuje do mojego prezentowego albumu na urodziny mojej babci - postanowiłam zrobić ten prezent sama metodą scrapbookingu - w AKTION kupiłam wszystko za grosze...:-D Teraz tylko zdjęcia i ... do składania!;-)

Pytanie mam do 'buszujących"po sklepach...strój mikołaja szukam...znalałam jeden ale kosztował 599€:szok: a drugi 165€ :eek:.... ja szukam takiej raczej atrapy....Help!

Sencilla to będzie mój debiut!:-DJak zrobie pierwszego to ci pokaże:sorry: narazie muszę znaleść i wywołać zdjęcia które bym chciała tam wkleić!:tak:
Ale sie wiatrzysko z deszczem zerwało:szok: już myślałam że mi dach podniesie.....

Daktarin tutaj stosują i jest na pleśniawki dla dzieci to i dla dorosłych pomoże...:eek:
Ale faktycznie może lepiej żeby lekarz coś przepisał bo może to jakieś bardziej skomplikowane lekarstwo potrzebne!:tak:
POWODZENIA!

reklama
Dobry wieczor
ran mi sie zaspalo troche :-D
Sencilla ciasto wyglada bardzo apetycznie smakuje pewnie tez wysmienicie :tak:
Karola czytalamgdzies ostatnio ze niektorzy zapisuja dzieci do szkoly zaraz jak sie urodza :tak: My mamy zamiar zapisac claudie w przyszlym roku, a to o czym mowisz to to jest peuterspeelzaal :-)
Aniahaven to widzisz interes ci sie rozkreci z pierogami, a przed swietami to jak znalazl, polacy napewno na nie sie rzuca :-D
Anna czarna jeszcze dluzej chce cie meczyc niz ja :-D
Czarna trening czyni mistrza czyli za tydz znowu pieczesz ciasto i bedzie pico bello :tak::-D

Ide mala do lozka zaniesc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry