• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Aneta pociesz się ze jeszcze tylko 4 dni tego pechowego dla was miesiaca:tak: Dobrze mam z tatą :tak: Jedna kupa w nocniku a 3 w pampersie:-D:-D Ale już coś:tak:
My też mamy ciężki okres zasypiana:no: Od 3 dni Michaś płacze w łóżeczku aż się zanosi:no: więc biore go do łóżka i tam leżymy z godz albo dłużej a on się meczy:-(
Jutro do znów do pracy na 7 lub 10 godz:zawstydzona/y: wiec się zegnam
słodkich snów

reklama
Cześć...

Ja dziś zabiegana taka że na nic czasu niemam!:zawstydzona/y:
Agasta brawo dla Claudii - ale ci rośnie laleczka!:tak:
Anetko przytulam cie mocno!Biedna ty...
Karola - super mieć takiego tate!:-) i oczywiście gratki dla synusia!;-)
Strój mikołaja kochane ja potrzebuje tutaj bo chcemy dzieciakom niespodzianke zrobić!:cool2:
Czarna chyle czoła przed tobą- niezłe z ciebie tornado!:-D
Aniu mam nadzieje że już jesteś "PO"...:tak::tak::tak:Daj znać!

Sencilla a ty gdzie?:eek:Natke też wcieło....:zawstydzona/y:

Dzien dobry
ja cos mam przeczucie ze anna juz po wszystkim i tuli coreczke w ramionach :-)
Karola Michas jest zabojczy :-)
Aneta my za nasz aku zaplacilismy 90 euro, ale to tlyko dlatego ze kolega zmowil na swoja firme, wiec mielismy taniej :-)

Wczoraj w ah widzialam mysz, taka maciupka fajniutka i stalysmy z pania i patrzylysmy jaka milusinska zamiast zawolac pracownika :szok::-D

Lece pom troche opozniona
milego dnia

Dzien ...
ja po dzisiejszej nocy to zdecydowana jestem spac dzisiaj w goscinnym:wściekła/y:Mala doprowadza mnie do szalu,co 2 godziny sie przebudza i zaczyna ciamkac raczki.nie placze nie marudzi tylko je ssie i memela,oczy ma zamkniete wiec podejrzewam,ze moze nawet nie byc tak do konca obudzona,ale ja noc z glowy bo przeciez kazde jej najdrobniejsze och czy ach mnie budzi.Chyba ja przyszyje do materaca:wściekła/y:bo nie wyrobie.Do tego moj P :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chrapie.Jak Jessy skonczy swoj koncert to on zaczyna i znowu zasnac nie moge.Nie wiem co robic z tym Brzdacem:no::no::no:

Myslicie naprawde,ze Anna to juz??roche to dziwne,ze NIC nie napisala,nawet jesli sie cos zaczelo to mogla cosik kliknac:confused2:

Ide do mojej ssaczki bo sie obudzila

Dzień doberek:-)

Wczoraj znowu miała dzien migrenowy, a dziś rześka jak nigdy! Odliczam już dni do przyjazdu mężusia bo będzie już 19 grudnia:-D:-D:-D:-D:-D:-D

właśnie siedzę u kolezanki i pilnuję jej dzieci, bo pojechała z mężem na pogrzeb...:-D
Częstuję kawusią

Miłego dzionka

reklama
dzien dobry.
Ja po fatalnej nocy, glupia przeczytalam wieczorem na necie o matce, ktora zaglodzila na smierc swojego 2-letniego synka gdzies pod poznaniem i pol nocy przeplakalam..
:-( co za swiat... ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry