• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

aniu- ogromne gratulacje, amelka taka sliczniutka, i ma super włoski;-)

dziewczyny u nas koszmar:wściekła/y: wczoraj w pracy ukradli mojemu p dokumenty z kurtki, od samochodu wszytko i nawet moje dokumenty miał:wściekła/y: ale nie tylko mu, jeszcze jednemu.. myslałam że ich tam pozabijam... wczorja bylismy na policji ale dopiero dzisiaj mamy spotkanie zeby nam wypisali jakas kartke, a w poniedzialek do hagi musimy jechac do ambasady:wściekła/y:

reklama
olgunia- całe szczescie mój p z lenistwa nie trzyma pieniedzy w portfelu tylko w spodniach roboczych:-D wiec ktos znalazl same dokumenty, gorzej jak by jeszcze kluczyki od samochodu porwał:zawstydzona/y: ten drugi stracił 300euro..
ale tak nagadalam i szef ma placic za wyrobienie dokumentow..

Dzień dobry!

Od rana super wieści....:-D

Aniu...

Amelko!....

Dopiero przyszłaś na świat i masz dni niewiele
A już dostajesz życzenia i gratulacje szczere:
Niech na Twej buzi zawsze uśmiech gości,
A wspaniałe życie jest długie i pełne radości,
By na Twej podusi, jak śliczne motyle
Szły spać obok Ciebie tylko miłe chwile,
Aby się spełniło wszystko o czym tylko marzysz
Choć o swych marzeniach jeszcze we śnie gwarzysz,
Byś krąg przyjaciół miała wciąż wokół siebie
oraz aby wszyscy byli dumni z Ciebie....

Twoja córcia jest prześliczna....

Dzien dobry

Anna wszystkeigo najlepszego dla Was z okazji narodzin Waszej slicznej coreczki. Niech sie Amelka zdrowo chowa, a Wam zycze duzo milosci i pociechy z Waszej slicznotki :-)
Sencilla a Ty chyba trafilas date porodu, czy cos mis ie pokickalo :-)
Niunia wspolczuje skradzioncyh dokunetow :sorry: NIe chcialabym byc w waszej wytuacji :no:

Kurcze jak tak patrze na Amelke to podobna to mojej cludii zaraz po urodzeniu :-D tez miala taka zmarszcze nad nosem :-D

U nas nocka z pobudkami, claudia wyraznie miala meka przez goraczke. Dzis juz lepiej przed chwila wstala juz bez goraczki :-) Teraz siedzi sobie w box i sie bawi
Pogoda wstretna ale i tak bede musiala skonczyc do ah po jogurcik i maselko na mase :-D

Niunia ale sie porobiło....kurcze pech tak przed świętami!:zawstydzona/y:
Agasta interes sie chyba rozkręci bo co komu mówie o moim pomyśli:-D to wszyscy się deklarują od ręki!:szok::tak:na zakup!A nawet mam zamówienie już na uszka z kapustą i grzybami bo na święta tu zostają!
Twiggless czy mogłabyś mi podesłać jakąś taką ozdobną trzcionę do literek! Chodzi mi o taką z zawijasami do życzeń....:sorry:A może ktoś inny ma?
A mnie wczoraj zawiało i nie ruszam szyją:zawstydzona/y: i jakieś nerwobóle miedzy łopatką a barkiem!Masakra!:wściekła/y:

Aniahaven mowilam z interesik sie rozkreci, zwlaszcza przed swietami. A jak raz zamowia i skosztuja, to beda dalej zamawiac :tak:
Przyszla paczka, wiec biore sie zaraz za pieczenie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry