• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Dzien Dobry

my wczoraj siedzielismy do pozna ze znajomymi i odstawialismy andrzejkowe wrozby.Calkiem pomysnie dla mnie,wedlug spacerku naszych butow jako druga "wyjde" z domu ;-) a z wosku mi i P wyszla glowka:-D tylko,ze lalismy bez klucza bo nie znalezlismy takiego z dosc duza dziurka;-)
Jessi wczoraj przeszla sama siebie i przespala 1h przez caly dzien i to jeszcze na 2 raty:szok: ale nocka byla w miare spokojna.Wieczorem jedynie ciezko jej bylo zasnac:-(Teraz juz baraszkuje od godziny

Aniahaven mam nadzieje za karczek juz lepiej,moze niech ci mezus rozmasuje:cool2:
Agasta super torcik,chyba beda twoja stala klientka.Mam jeszcze wiesci,wczoraj po poludniu Siet urodzila coreczke,bedzie nazywac sie Vera :-) a termin miala na wtorek 24.11
niunia wspolczuje z tymi papierami,moj P zgubil tu raz dokumenty:wściekła/y:zalatwiania od groma i troche.W ambasadzie wystawili mu tylko zjazdowke wazna 2tyg. i musial jechac do PL wszystko od nowa wyrabiac.A tam tez nic od reki i musial czekac kilka tygodni i dopiero mogl przyjechac spowrotem.koszmar

Witam
Ann chodzi mi o posadę Junior Admin:tak::-)
Dziewczyny całą noc nie spałam:no:, mój M całą noc wymiotował i miał rozwolnienie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja nie wiem co się z nim dzieje, ale to już 4 jago choroba w tym miesiącu:szok::szok::wściekła/y: Na kocu to już nawet na nogach nie miał siły stać:-( Teraz zasnął. Ostatnio mało je i już mam myśli najgorsze:-(:-(:-(:-(
Powiedzcie co muszę lekarzowi powiedzieć aby wyłudzić skierowanie na badania chociaż krwi:confused::-(

Aneta, powinien Twoj maz powiedziec ze ma dosyc tej niewiadomej i, ze chce poznac gdzie siedzi problem z jego zdrowiem. Jak by nie patrzec to on pokrywa koszty swego ubezpieczenia wiec ma prawo wymagac badania krwi i to szczegolowego. Niech dobrze przycisnie lekarza, powodzenia i zdrowka zycze.

PaulinaAnna dziękuję, on wygląda dziś strasznie i widzę, że z jego zdrowiem coś się dzieje:-(:-(:-( Jak Ty się czujesz:confused: To już 13tydzień, jak szybko przeleciało:tak:
Dla Amelki dużo, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń:tak::-)
Aniu o ile otrzymamy skierowanie na badania:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry