reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
mial byc fotoreportaz :-)

Załączniki

• z wozkiem wsrod sniegu.jpg
    z wozkiem wsrod sniegu.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC00067.jpg
    DSC00067.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC00073.jpg
    DSC00073.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC00066.jpg
    DSC00066.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 60
Witam
A u nas śladowe ilości śniegu:-(
Ja tez cały czas w biegu,jeszcze pranie się pierze a prasowanie rośnie w oczach:cool:Dziś wieczorem muszę się za to zabrać.Jutro do pracy na 9 godz ,i pakowanie :eek:
Anno jadę do pl na święta:tak: Co do zdjecia to może za duży format . Jak tworzysz suwaczek na końcu jest "przeglądaj " .Wybierasz zdjecie i akceptujesz:tak:i tyle:tak:
Pauka ciesz się rodzinka w komplecie :tak: Pytałam czy wsio ok bo masz dziwny opis na gg:sorry:
Ann jak sie miewacie?
Lece co robić bo czas ucieka:tak:

Cześć

Wreszcie dochodzę do siebie. Choróbsko nas rozożyło na łopatki. Teraz nawet moja mama jest chora. Masakra jakaś. Najważniejsze jednak, ze ani ja ani Ina nie mam gorączki, wiec młoda jutro do przedszkola:-)
Dziewczyny, ale W|am zazdorszczę tych wyjazdów do Pl. Ae tym razem musze się obejść;-) Ale damy radę, w pierwszy dzień świąt jesteśmy umowieni z Sebana bratem a w drugi może się z koleżankami moimi zgadam:-)

Czarna, ale macie śniegu. My dzisiaj ulepiłyśmy z Ingą bałwana, ciekawe czy się nie roztopił ;-)

Ostatnia edycja:
Wróciam kilka stron;-)

Aneta, będziemy płacić 6,5 za godzinę. Uczyć nas będzie polka. Mam też awayjną wersję czyli holenderka za 10 na godzinę.
Inga z usypaniem nie robi już żadnych problemów:-) Uwielbia swoje nowe "drosłe" łóżeczko, swój pokoik, chociaż teraz musieliśmy ją na chwilkę przenieść do nas, ponieważ Seban jej tynkuje. Ale jeszcze przed wigilią wróci do siebie:-)

Co do mojej szwagierki,przechodzi samą siebie.. w pon. była u nas policja plus komornik w sprawie mojego braciszka, ale że wszystko jest zapłacone (przez nas) to przeprosili i poszli, a ci cholerni milionerzy okazało się, ze jadą do Pl... na święta. Na cztery dni, bo Marzenka chce dzidziusia pokazać tatusiowi i babci, wiec będzie wlekła półtora miesięczne dziecko 1200 km, żeby się przy rodzinie lansować, a my zostajemy tutaj, bo musieliśmy zapacić ich długi... Także powiedziałam sobie, że pomagam po raz ostatni, bo wyszłam na tym jak zabłocki na mydle. Robi mi się słabo jak o tym myślę...

witam dziewczynki,

a ja dzisiaj sie troszke zasiedzialam i do Was jeszcze zajrzalam... :tak:
AniaHaven, szczesliwej drogi... :tak:
ja w tym roku rowniez obchodze swieta w NL (to beda moje piate swieta tutaj)... a tak na marginesie to ostatnie swieta w PL spedzilam w 98 roku... :tak::zawstydzona/y: ale Wigilie spedzimy w tym roku u mojej siostry w Niemczech, pierwszy dzien swiat u nas a drugi u tesciow... :tak: :-) wiec z pewnoscia bedzie milo...
Sencilla, jesli chcesz to ja rowniez moge zerknac w prenatalu za czapeczka...:tak::tak: a bede tam w sobote... jesli bedzie to ja odrazu kupic, tak? :confused:

Czarna, swietne foteczki... :tak::-) nas rowniez strasznie zasypalo... :tak::-) od wczoraj pada prawie non stop... ;-) dzisiaj autobusy nie kursowaly a popoludniu zabraklo pradu na czterech ulicach... :rofl2: ale Manuel oczywiscie mial wielka frajde... :tak::-)
Pauka, zdrowka zycze... i naciesz sie mezem... :tak:;-)

a tu dolaczam dowod na to, ze jestesmy zasypani... :-):-D

Załączniki

• 0114.jpg
    0114.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 40
  • 0115.jpg
    0115.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 37
reklama
dzien dobry
my juz w komplecie :-):tak: rodzice dotarli o 20, wiec nawet nie najgorzej jak na taka pogoda :-D
A w Holandii po raz osttani taki utrzymujacy sie snieg byl w 2005 :szok: mowili w radiu
Ja do rpacy na 4 godzinki a pozniej na zakupy :-D

Milego dnia kobiety

Do góry