Jak ktos to ladnie ujal, ze jak zajrze to padne!! Wlasnie leze pod stolem!! Czytam co sie da expresowym tempem.
KINIA kurde Blizniaki!! Gratuluje podwojnie!!!!
PaulinaAnna ale jazda z ta klotnia, ale mnie nic nie dziwi o pieniadze duzo ludzi sie kloci, np siostra meza ciagle nas ochrzania ze jej niedofinansowujemy (ma prace i dom ale wedlog niej my mamy jej dawac i juz) eeh nie chce mi sie nawet o tym myslec
tak 1 okiem przeczytalam ze ktos pytal o chrzest w ciazy, to sie pochwale ze ja w 7 miesiacu zostalam chrzesnta

, tez jakies zabobony mi gledzili, ale moja mama miala inny zabobon: "Dziecku sie nie odmawia" i tego sie trzymalam
co do tamtej wizyty u Holendrow to nie sa zwykli Holendrzy bo maja znajomych Polakow i byli w PL kilka razy nawet za czasow PRL'u,a mezowi przebaczylam bo nie minal kaca i byl milusi
Co do szkoly to mnie namawiaja na Montesori, ale chyba mam jeszcze czas na wybor
Jestem tak totalnie zawalona praca ze nie mam czasu spac, jutro mam oddac pierwsza wersje tezy!! Mam jakis szkic, luzne watki ale nic z tego nie wynika

Promotor cos probuje mi granta w TNO zalatwic, wiec zaiwaniam podwojnie coby podpasic badania pod ich zakres.
U nas ciagle sie cos dzieje!! Kredytu nie bierzemy bo mamy zdolnosc na rozlatujaca sie szope!! w kazdym razie w Almere domki maja ceny dla nas nieosiagalne. Zweryfikujemy temat jak ja zaczne zarabiac (oby jak najpredzej).
Z dobrych wiesci maz dostal podwyzke, cale 10%. Nie no spoko dodatkowa kasa sie przyda, ale marzylo nam sie 30%
Co do zdrowia to ja i Krynia pokaslujemy,ale mam nadzieje sie wykurujemy same. I jeszcze leczylysmy 4 dni odparzenie po WINOGRONACH!! z rynku, dokladnie je umylam, ale kurna czyms tak je chyba pryskali ze Krysia odparzenia a maz zajady na ustach mial!! wywalilam ponad kilo, dobrze ze odrazu wyczulismy co to bylo
Ludzie zadnych dolow!! Prosze tu optymizmem tchnac!!
Kurcze dopisuje sobie subskrybcje na mejla bo tak nie dam rady a wy tak fajnie piszecie i mnie wszystko to ciekawi!! a jak dostane mejla to mnie walnie w leb ze na BB zajrzec
teraz sie nie opedzicie odemnie