reklama

Holandia

reklama
Tulipanek- z Lebara minuta na tel. stacjonarny kosztuje 9 centow, na tel.komorkowy 34 centy, czyli BelBob duzo tanszy, bo 3 centy na stacjonarny. Ja przez jakis czas korzystalam z BelBob bo moi rodzice nie maja internetu, ale teraz znalazlam InternetCalls. Zakladasz konto, wykupujesz cos w stylu beltegoed za min. 10 euro i dzwonisz przez internet. Pierwsze 3 miesiace sa za darmo, mozesz rozmawiac max. 300 minut na 7 dni. Po tym okresie placisz 1 cent za minute. Jak twoj beltegoed sie wyczerpie kupujesz nowy. Ja juz ponad rok rozmawiam za to 10 euro, ktore wplacilam jak sie tam zarejestrowalam :tak: Super rzecz :-)

O to ja nawet nie wiedzialam,ze tak tanio mozna dzwonic,musze pokombinowac.Lososia w AH to ja nie kupuje,cos ty.Mam na szczescie rybny obok siebie w Netto,ale juz mi sie przejadla ta ryba.;-)

Właśnie korzystamy ze skypa, ale jak go widzę to od razu ryczę...
Mąż narazie korzysta z neta i laptopa mojej siostry, ale już kupiłam drugiego laptopa i pojedzie do Holandii 13.10, wtedy już będziemy mogli gadać do woli, bo ile można siedzieć komuś na głowie (choć moja kochana siostra i szwagier nie mają nic przeciwko).
Tulipanek to nie chodzi o sex tylko jak każda kobieta (zwłaszcza w ciąży) łapie doły i wtedy cholernie pragnę zwykłego przytulenia. Mam nadzieję, że to tylko przejściowe...i jak urodzę moje maleństwo to nie będę miała już czasu na doły:happy2:.
Dzięki dziewczyny za informację:tak:

Rozumiem cie moja droga.Zawsze lepiej wyplakc sie slubnemu na ramieniu niz siostrze.Lepiej mezowi podrapac reke inz szwagrowi.ja tez polecam Skype.Laduje go za np € 10 i mam prawie 10 godzin gadania na stacjonarny w PL.

MISSDIOR tak bedziemy miec blizniaki.Powiedzialam J ze teraz jest rownouprawnienie,wiec fifty fifty ;-)

reklama
Wiem, wiem:-D:-D:-D...sexsu też brakuje...Mamy zakaz współżycia już chyba od 2mc, bo mam ciążę zagrożoną, ale wtedy gdy ma się doła to się nie myśli o sexie.
Wczoraj mężuś dzwonił na skype i nawet nie ryczałam:-D:-D:-D.
Miłej niedzieli:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry