reklama

Holandia

reklama
Wlasnie sprawdzalam LOT do W-wy na swieta i nadal mozna rezerwowac cena biletu retour za 2 doroslych i dziecie ponizej 2 lat 681 Euro. Swoja droga w zeszlym roku za bilet ze SkyEurope za 2 doroslych placilismy 155 Euro retour (tez rezerwowane w czerwcu :tak:).
Tulipanek- 2 kg lososia :szok: Gdzie twoj malzonek tyle zakupil, chyba nie w AH????

Hejka wieczorową porą,
ja tylko na chwilkę,
mała miała wczoraj szczepienia i cała noc prawie nie spała tylko marudziła, usnęłą dopiero o 6 rano do 10... w dzień tesik dała popalić mamusi ale między 13:30-16:30 razem słodko spaliśmy.....a tak na dodatek dopadł mnie jakiś wirus...od rana byłam ze 30 razy na wc :sorry:(jeszcze własnym nie oranje)....teraz pije aby się uzupełnić w wodę.
A jutro jedziemy cała familią do Alkmaar, do Asiula-ta co pisała tutaj na forum. Oj już czuje jak się nagadam po polsku :cool2:
Poola-miłych wakacji, opal sobie 4 literki ;-)
Tulipanek-mój chłop by nie kupił, powiedziałby że lepiej tilapię lub pangę bo tańsza i tesik smaczna :sorry2:
Kochane już nie doczytuję bo padam,i mała musi spać.
Miłęgo wieczorka i weekendu gdybym się nie pojawiła za szybko.

Złapałam dzisiaj cholernego doła i ryczę cały dzień:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a jak czytam Wasze posty to chcę mi się "wyćććććććććć" jeszcze bardziej:realmad::realmad::realmad::realmad::realmad::realmad::realmad:...
Pola 30, ale Ci zazdroszczę...., mimo wszystko życzę udanych wakacji:tak:.
Wspominacie o świętach, wakacjach weekendzie z mężem, a ja samaaaaaaa tzn. bez męża:baffled::baffled::baffled:. Wiedziałam, że będę tesknić, ale myślałam , że lepiej to zniosę:-(:-(:-(.
Miłego weekendu życzę!!!

cholera skasowalam sobie posta :wściekła/y:
ANETA nikt cie lepiej nie zrozumie jak druga ciezarna.Ja ostatnio sie dolowalam do 2 w nocy,maz mial przerabane bo o po 5 musial wstac.dzis tez mam nerwa,ale staram sie wytrzymac.Gdzie mieszkasz?
Gdzie wywialo POLE??
My tradycyjnie do PRLu na Boze Narodzenie autkiem.To dlatego ze jezdzimy na nartkach.Wprawdzie pod domem rodzicow stoja 3 ,ale co swoje to swoje :tak:
W tym roku jedzie z nami tesciowka.Sama ja zaprosilam.Bardzo lubi sie z moimi rodzicami i nie moze sie kobita doczekac prawdziwych swiat.Brat tez przyleci z Uk.W zeszlym roku ja nie dalam rady byc w Pl bart tez nie.Wiec w tym roku bedzie nas duuuzooo :tak::-)

KINDZIA100 Ostatnio coś często doły łapie:baffled::baffled::baffled:..., ale chyba w ciąży tak się ma i z byle powodu chcę się ryczeć:wściekła/y:
Mieszkam w Jarocinie województwo Wlkp., a mąż pracuje w Holandii i tęsknię za nim:-(:realmad::realmad::realmad::sick::sick::sad::sad:. Nie ma go 1,5tyg, a ja już nie daję rady:no::no::no:. Przyjedzie dopiero w styczniu:realmad::realmad::realmad::realmad:.

Aneta,nie ryczec tylko zamontowac sobie skypa + 2 kamery i mozecie sie do siebie "slinic" wieczorami :-D:tak::cool2:.

A do Wielkopolski zawitam dopiero na gwiazdke,nie wiem czy wytrzymam,bo koniecznie musze na zakupy do Solara:-(.Kurcze,mielismy jechac pod koniec pazdziernika,ale nam sie zachcialo Paryza :cool2:.Hmmm,tez moze byc fajnie.

reklama
Missdior,solar?,chodzi ci o ciuszki?Tez lubie ,zwlaszcza sweterki,ale jak bylam w wakacje to wlasnie byli przed dostawa nowej kolekcji,byla wyprzedaz i g.... bylo,wszystko przebrane.
Aneta,
jak ja cie kopne to sie przestaniesz dolowac.Niedlugo bedziesz miala malego klonika i sie ciesz a nie doluj.Missdior ma racje,przeciez sex mozna uprawiac wirtualnie:-D:-D:-D
Pola
zazdroszcze wyjazdu,ja tez chceeeeeeee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry