reklama

Holandia

Witam.Kwach byl tez dla mnie ok,ale ten ostatni wyklad:shocked2:.
Nie wiem czy slyszalyscie o tej nowej akcji POWROT:-D.Maja namawiac polakow,ktorzy wyjechali za granice do powroty do kraju.No ale niestety chyba malo kto wroci do Polski tylko dla idei.Tez sobie wymyslili.
Dzisiaj nareszcie ladnie,ide na spacerek,nie wiem ile przejde,bo jestem oslabiona bardzo po tej anginie.;-)

reklama
Szybkie zakupy przed lunchem : wioskowy supermarket - na miejscu chleba papier toaletowy,tam gdzie do tej pory byl papier,teraz stoi wino, w powietrzu gesto od "godverdomme" bo klienci niczego nie moga znalezc,przy kasie kolejka na 100 metrow,a pani kasjerka ucina sobie z kazda babcia pogawedke i przekonuje,ze naprawde oplaca sie zbierac punkty na te reczniki w promocji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Heb jij dat ook?

Hallo popoludniowo :-)

Ha Kindzia dopiero zarzuty Pauliny, ze niecnie i wyrachowanie wykorzystalas nasze matczyne fluidy sklonily cie do powrotu :-p;-) No witamy corke albo raczej matke marnotrawna ;-) Ze zdjecia wnoskuje, ze wszystko podaza we wlasciwym kierunku :-D:tak:

No to Missdior ja rowniez dolacze tu maly przykladzik: dzisiejszy poranek, 7:30, stacja kolejowa w mojej wiosze, tlum zaspanych ludziow czeka na pociag majacy pojawic sie o 7:42. Godzina 7:50 pociagu nadal ani widu ani slychu, zero jakiegokolwiek komunikatu. O 7:55 jakas zdeterminowana Holenderka dzwoni na informacje NS, poczym informuje coraz to bardziej zniecierpliwiony tlum na stacji, ze pociag przyjedzie dopiero o 8:15. 8:15 zaladowany pociag wtacza sie na stacje, do Haarlemu zamiast 10 minut jedzie 20 minut. W Haarlemie tlum ludziow bezradnie placze sie po stacji, bo jest jeden ogolny bajzel. Pociag do Amsterdamu przyjezdza opozniony. Po 25 minutach (normalnie jedzie sie 15) dociera do Amsterdamu. Na uniwerku bylam o 9:30 zamiast jak zwykle o 8:30. Stracilam pierwsza polowe waznych zajec :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I love NS :angry::angry:

Melduję się że jestem, własnie wruciłam do domu, od rana byłam na "pracy dorywczej" potem z mała na szczepieniach a teraz spadam bo ładna pogoda :cool2:
Kinia- jakbym nie nakrzyczała to byś się nie odezwała .....ta metoda zawsze skutkuje na dzieci ;-)

Do kolacji / poznego obiadu polecam Tygodnik Polityka artykul o emigrantach.Jak tak dalej pojdzie,to sie nam Poland w pustynie zamieni...
Milego wieczoru:dry: -moja druga polowa wybrala sie na zebranie zarzadu firmy do wloskiej restauracji.Dlaczego ja nie jestem w zarzadzie?Chyba sie obraze i wyemigruje ;-).

Witam!!! Mój synek już zasnął na dobre:szok::szok::szok:. Zawsze zasypiał po wieczorynce, ale ostatnio zauważyłam, że zaczyna marudzić dużo wcześniej. Zobaczymy o której się jutro wybudzi:confused::confused::confused:

KINDZIA 100 ja również gratuluję fasolki:). Ja jestem w 31tc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry