reklama

Holandia

Anetka,ja wczesniaka nie mialam wlasciwie,bo lezalam w szpitalu jak mi zaczely wody odchodzic,ponad 2 tygodnie i po urodzeniu jeszcze 6 dni(ale sobie wypoczelam wtedy,pojadlam,bo jedzonko maja super,tv nikt mi nie przelaczal),ale gdybym wtedy urodzila to bylby wczesniak 5-o tygodniowy a tak to 3 tyg. przed czasem,w sumie tutaj traktuje si e jak dziecko urodzone o czasie,ale w szpitalu musial byc na obserwacji.

reklama
A co wyście sie dziewczyny tak szybko pożegnały, Paulina, Aneta, na serio juz spać poszłyście ???????????????????????????
Aneta - pisz, pisz, musisz mnie dogonić, ja już mam 2 kwadraciki, znaczy sie jestem wyższa kategoria :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl::rofl::rofl::rofl::laugh2::laugh2::laugh2::cool2::cool2::cool2::cool2:.
I też gratuluje przyjęcia na uczelnię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paulina - to zachowanie teścia raczej nie dziwi, Holendrzy tak juz mają, oni nie od poświęcania sie dla wnuków... Ja raczej byłam zdziwiona że teściowie tak chętnie zostali z waszą córeczką podczas waszego wyjazdu do PL...

Missdior - współczuję butów, też bym pewnie ryczała ze złości...

Tulipanek - to opowiadaj cos o tym Kwachu, bo ja nic nie wiem, zupełnie przestałam czytać polska prasę ostatnimi czasy, mimo, że w internecie wszystko dostępne... Jak Ci sie nie chce pisać to linka jakiegoś zarzuć.

Wyglosil wyklad na uczelni na Ukrainie i byl pijany.Gadal pierdoly typu,ze kobietom trzeba patrzec w oczy,belkotal,smial sie.Wszyscy studenci wyli ze smiechu,nagrywali go na telefony kom..Na pytanie dziennikarzy odpowiedzial,ze to jego sprawa czy wypil jeden kieliszek czy dziesiec,jest wolnym czlowiekiem.Wejdz na tvn24.pl,tam jest to do zobaczenia.;-)

To nie pierwszy raz był pijany, nie ??!! Chciałabym tam być i tego bełkotu słuchać, hi, hi, hi...
I ten pajac był prezydentem, my to mamy szczęscie do polityków w Polsce, nie ?? Wałęsa tez robi z siebie pajaca, ech, szkoda gadać...

jolka nie śpię jeszcze, ale tym razem mam już zamiar się położyć:tak::tak::tak:.
Dziękuję wszystkim za gratulację:-)
Kaczor też nie bardzo potrafi się wysłowić...:-D:-D:-D czyli następny pajac...:-D:-D:-D.
Tym razem poważnie DOBRANOC:tak:.

Czytam codziennie "Wyborcza" i mnie krew zalewa.I nie wiedziec dlaczego,jesli mialabym wybrac miedzy Kwachem a Kaczka ....oj,nie wiem,ile sie czlowiek wstydu najadl ostatnimi czasy po ich przewodem....Kwach to ma przynjamniej reprezentacyjna zone;-).Oj,nie wiem.Sprawdzam wiadomosci z konsulatu bo tym razem ide zaglosowac,chocbym miala do Brukseli pieszo...

Paulina Anna - jak robotnicy beda stukac miarowo i monotonnie to sie dziecie przyzwyczai :evil::ninja:.

Pola,dzisiaj nasze koszykarki graja z Belgia,hehehehe...moge pojsc pomidorami porzucac ;-);-);-).

Paulina Anna - jak robotnicy beda stukac miarowo i monotonnie to sie dziecie przyzwyczai :evil::ninja:.

;-);-);-).
Ha, ha, ha, DOBRE !!! Powiem wiecej: nie tylko uspokoi ale byc może wręcz te monotonne łomoty ją uśpia i jak sie przyzwyczai to będziesz musiała sama łomotać jak robotników już nie będzie, hi, hi, hi:-D:-D:-D:-D !!!

Co do reprezentacyjnej żony, to choćby byla nie wiadomo jak reprezentacyjna, to nie wybaczę mu bycia pijanym podczas ceremonii w Charkowie i Miednoje, kiedy to zataczał sie pijany nad grobami pomordowanych Polaków. To był po prostu WSTYD i totalny brak szacunku:no::frown:...
Zresztą ja nigdy w zyciu nie zagłosuję na żadnego postkomunistę...

A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM :-)
Śniadanie właśnie jem i kontempluję deszcz za oknem:biggrin2:

Dzień dobry,

nie mam dziś weny na pisanie.....robotnicy przyszli o 9 obkleili podlogi i o 9:30 poszli na śniadanie.....a jak się spytałam czy moga ciszej pracować między 12-14 co by mała mogła pospać to powiedzili że mają doświadczenie i że napewno mała będzie spała :no:.... i nadal mnie telepie na chłopa i teścia :wściekła/y:więc lęcę kawkować a odezwę się "kiedyś"
p.s.
wczoraj się zmyłam szybko bo były "desperate housewifes":cool2:

Tulipanek-zignorowałaś moje zaproszenie-nieelegancko:no:
Aneta-gratuluję dostania się na uniwerek!:tak:
Paulina-współczuję tych robót, ale pomyśl jak pięknie będziecie mieli....ach! Warto ciut pocierpieć-jak młody Werter, hihihih.
Baby-Kwachu, prócz naleciałości alkoholowych, był najlepszym prezydentem Polski. Przynajmniej nie musiałam się za niego a za Jolkę (to już nawet bardzo dumna byłam) wstydzić. Reszta-śmiechu warta!!
MissDior-mieliśmy jechać z Mackiem dzisiaj na meczyk, ale podejrzewamy, że biletu na bank nie dostalibyśmy, więc przy piwku obejrzymy w TV :)
Pozdro deszczowe. Ja w niedzielę spadam wygrzać dupę na słonku i pooglądać rafę....:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry