Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jak na receptę to nie sprawdzaj, tak tylko pytałam z ciekawości, jak dostałas wymierzone, to pewnie bylo robione w aptece a nie gotowe od producenta. Co do kibelka, to troche współczuję, jak bedzie w nocy lało a potrzebą będzie wzywać... Twój Styl to pewnie mozna na ich stronie internetowej zamówic w formie prenumeraty, ale podejrzewam, że kupione w Polsce przez rodzinę i wysłane pocztą wychodzi taniej.
Witam wszystkich! U mnie słoneczno i cieplutko. Byliśmy w cyrku "Zalewski" (nie wiem czy Wam coś to mówi), mnie się podobało, a mojemu synkowi to już nie wspomnę. Siedział 2 godziny z otwartą buzią i non stop bił brawa.
PaulinaAnna współczuje kibelka, nie ciekawa sprawa zwłaszcza w nocy. Ma-Rita super, że synek czuje się lepiej. Dostałam się na UAM i nie wiem czy się cieszyć czy płkać, ponieważ to oznacza 2 lata rozłąki z mężem:sick::sick:.
Najpierw o moim nieszczesciu - rozcielam sobie czubek ulubionych kozakow ,ok.dziura mala ale widoczna,az sie poryczalam z wscieklosci .Nie wiem,czy kupie nowe,wiecie jak to jest z ulubionym obuwiem czy ciuchem.
Twoj styl - wysylany przez rodzine z Polandu do wydatek ok.30 zl plus cena magazynu ofkors. Moja mama wycina wszelkie reklamy na grubych stronach,wyjmuje probki itp. Mozna zaprenumerowac za granice,ale wtedy przysylaja "goly" numer bez dodatkow typu dvd czy inne gadzety.
Hello;-)
W Rotterdamie w polskim sklepie jest TS,dosc regularnie,jest tez Wprost,ale od swieta:-(
Aneta,ty sie tak nie forsuj,sprzatanie,cyrk,bo u mnie tez tak bylo,czulam sie swietnie po lekach a tu chlup mi wody odeszly plodowe za wczesnie i musialam lezakowac w szpitalu. PaulinaAnna-kibelek czad Missdior-u mnie te oplakiwane buty maja specjalna polke,tak mi szkoda je wyrzucic.Mam wysokie podbicie i kupno odpowiednich butow w moim wypadku to jak wygrana na laterii,takze rozumiem i wspolczuje;-)
Ok.juz przestalam ryczec,kupie sobie lepsze,ha!Wlicze w koszta reprezentacyjne:-).
O artykule w TS - Polka ,ktora po 3 latach miala dosc Belgii (str.58) .No pewnie,ze Belgowie beda traktowac cie jak obywatela drugiej katagorii,jesli mieszkasz we Flandrii tyle czasu i uczysz sie francuskiego ! To przeciez jakby mieszkac np.w Holandii i mowic po niemiecku,albo w pojechac do Polski z zamiarem nauczenia sie rosyjskiego. Strasznie mi ten artykul propaganda pachnie.Kto to ostatnio namawial rodakow do powrotu?
Aha zapomniałam Wam napisać, jak już wcześniej wspominałam byłam u mojego gina i on mi mówi, że nie wolno mi... min. współżyć, a ja mu na to, że to nie możliwe bo męża brak, a gin do mnie, że kiedyś swojej pacjentce po wypaleniu nadrzerki powiedział "zakaz współżycia z mężem", a ona mu odpowiedziała "a z kochankiem można?" Dobre nie, odważna babka. Tulipanek masz rację, już raz miałam nauczkę z pierwszą ciążą, urodziłam wcześniaka, ale ja nie potrafię usiedzieć na miejscu...:-(
Tak , tak extra oranje :-)....już czuję jak będę się jutro skradać aby nikt mnie nie dojrzał z sąsiadów ....nie mówiąc juz o staraniu się być cicho
Aneta- byłam na cyrku Zalewski- oj dawno ale wspominam miło, jeden z lepszych w Polsce ...gratuluję dostania się na UAM, mnie tam zabrakło 0, 5 punktu, wtedy było 11-13 osób na miejsce...no ale mnie nie było pisane :dull:
Twój Styl to mogę kupić w polskim sklepie w Hoornie...a ten to akurat jak wracaliśmy ze ślubu kupiłam...bo szkoda mi było wymieniać 40 złotych więc poszło na gazety na stacji benzynowej
missdior-sama bym ryczała, ja należę do tych co noszą buty aż do ich śmierci-poprostu żadko się trafi na wygodne i dopasowane a jak już to żal kiedy zabraknie( powinnam powiedzieć że 9/10 butów mnie obciera )
A ten artykuł...powiem że nie zadziałam na mnie propagandą, raczej się wzruszyłam bo sama bym chciała żyć w Polsce no ale inny los wybrałam....pfiu pfiu.
No a teraz ponarzekam.....umówiłam sie z mężem że poprosimy teścia by codzień brała mała w południe aby mogła w ciszy się wyspać te jej 2-3 godzinki a on że mam poprosić robotników aby w tym czasie na chałasowali i mąż mu przytaknął .....jeśli od 8-12 będą chałasować to małą będzie zbyt pobudzona tym aby spokojnie spać i dupa czekają mnie potem nocki z pobudkami z płaczem .......Albo się wymelduje i pójdę spać do tego kibelka
No dobranoc kobitki
PaulinaAnna,w kibelku to z zasnieciem przynajmniej nie bedziesz miala problemowTen tesciu to rodowity Holender rozumiem? Aneta,wez sobie na wstrzymanie,to jeszcze troszke.No i gratuluje dostania sie na dalsze studia;-) Czy wy jestescie na bierzaco z tym co sie w PL dzieje??Chodzi mi dokladnie o ten wyklad Kwasniewskiego na UkrainieUsmialam sie jak to zabaczylam,ze ja takich wykladowcow nie mialam