Ma-Rita 100 lat, 100 lat, niech żyje, żyje naaaaammmm:-) Radości, miłości, namiętności i szczerości oraz szczęścia i wszelkiej pomyślności życzę:-)
Dziękuję dziewczyny za życzenia dla mnie. bardzo mi miło, że pamiętałyście...A swoją drogą, gdzie się to sprawdza?? Nie chciałabym przegapić żadnej z nas.
Ja jestem z 22.09 a moja siostra, starsza o 12 lat z 23.09. Nieźle wycyrklowali Ci moi rodzice, nie?
MissDior, oj, gdybym wcześniej weszła na forum, to byśmy się zgadały, ale dupa.
Byłam w piątek na meczu, 2 razy pokazali nas na zbliżeniu w TV i mam pamiątkę
Tulipanek, gdzie Ty cholera, daleko szukasz. ja też z Łodzi i mieszkam w Rotterdamie, więc jak masz chęć na plotki, to daj znać kiedy i gdzie, czekam.
Paulina, a u Was niedługo bibka. Musisz koniecznie opisać jak było!!
Dzisiaj wieczorem mamy wizytę. Z racji tego, że bierzemy kredyt na dom kazali nam zrobić badania. I nie, że sami, gdzie i kiedy chcemy, tylko dzwonimy pod specjalny nr, a tam lekarz umawia się i przyjeżdża do nas do domu (właśnie dzisiaj). Na każdego z nas przeznacza pół godziny. Musimy być na czczo ( o 19!!!!).
Trzymajcie kciuki, byśmy zdrowo wypadli
Dziękuję dziewczyny za życzenia dla mnie. bardzo mi miło, że pamiętałyście...A swoją drogą, gdzie się to sprawdza?? Nie chciałabym przegapić żadnej z nas.
Ja jestem z 22.09 a moja siostra, starsza o 12 lat z 23.09. Nieźle wycyrklowali Ci moi rodzice, nie?
MissDior, oj, gdybym wcześniej weszła na forum, to byśmy się zgadały, ale dupa.
Byłam w piątek na meczu, 2 razy pokazali nas na zbliżeniu w TV i mam pamiątkę
Tulipanek, gdzie Ty cholera, daleko szukasz. ja też z Łodzi i mieszkam w Rotterdamie, więc jak masz chęć na plotki, to daj znać kiedy i gdzie, czekam.
Paulina, a u Was niedługo bibka. Musisz koniecznie opisać jak było!!
Dzisiaj wieczorem mamy wizytę. Z racji tego, że bierzemy kredyt na dom kazali nam zrobić badania. I nie, że sami, gdzie i kiedy chcemy, tylko dzwonimy pod specjalny nr, a tam lekarz umawia się i przyjeżdża do nas do domu (właśnie dzisiaj). Na każdego z nas przeznacza pół godziny. Musimy być na czczo ( o 19!!!!).
Trzymajcie kciuki, byśmy zdrowo wypadli

Mlody ma strasznie ciezki kaszel i jak kaszle to wymiotuje
ledwo sie do domu dostalam.Zeby bylo jeszcze bardziej sportowo,jezdze rowerem,a to niezly kawalek,ojojojo,beda zakwaski jutro

Na pewno wypadniecie zdrowo, choc zdrowo po calym dniu postu to raczej wygladac nie bedziecie
Tylko żeby mnie się to już nie powtórzyło, następnym razem do mnie na kawcie zapraszam
....tak propo to dzwoniłam w sobotę wieczorem ale chyba balowałaś 
Współczuję chorego Iana, też bym poszła z nim do lekarza aby go osłuchał, ale jak znam życie to będzie tak jak missdior powiedziała:wsio okay, póki temperatury nie ma, a jak jest to organizm się broni, czyli dobrze ...I gadaj tutaj z lekarzami 

. Jak nie mieszkasz daleko od centrum, to moze bys mnie usłyszała