reklama

Holandia

reklama
Victorias Secret...mmmm dobrze że mąż nie widzi bo dostałby smaka :laugh2:
Ale szczerze nie mam zielonego pojęcia, do tej pory zamawiałam tylko z internetu i katalogów w Holandii, i wsio okay, bez ekstra kosztów. Szwagierka czasami kupuję sprzęt biurowy z Anglii ale nie wiem czy cokolwiek ekstra płaci. Może warto wysłać im maila z pytaniem o takie przesyłki międzynarodowe, pewnie tylko koszt tej przesyłki będzie droższy w zależności od stawki poczty.
Ciasto drożdżowe nie wyszło- bo robiłam w za zimnym pomieszczeniu, tzn. przy drzwiach ogrodowych-więc jak miało mi wyrosnąć :eek:
Oki doki, spadam już bo małą kłaść spać.....może jeszcze wpadnę ;-)

Niestety Paulina przesylka jest droga (40$) a do tego dochodza jeszcze podatek BTW i chyba jakies koszty douane.
Jesli zamawiasz cos z kraju UE nie ponosisz dodatkowych zadnych oplat, ale towary sprowadzane z krajow poza UE niestety oblozone sa dodatkowymi podatkami i oplatami :baffled: Kurs euro w stosunku do dolara jest bardzo korzystny, ale przez te dodatkowe koszty nie oplaca sie zamawiac :no:

A nie da się znaleźć ich sprzedawcy w UE, warto się rozejrzeć....no i polecam bieliznę polską, fajne mamy sklepiki internetowe :tak:
Ja kiedys zamawiałam z katalogu erotycznego Pabo, bielizna super, tylko ja nie przepadam za push-upami, przesyłka była po 2 dniach, i opłata wsio no problem....ale wiem że znajoma zamówiła buty w listopadzie i do tej pory dostała inne produkty, a rachunek do zapłaty za te buty :eek:
Dziś niedziele, piękna pogoda, a mój mąż musi grać mecz.....wyjdzie na to że będzie w domu dopiero około 17-18 ......a ja sama z córa na słoneczku :-(.
Nie ma, lecę go budzić, to chociaż wspólny poranek będziemy mieli:śniadanko, kawusia.
Miłego dnia .
Ma-Rita życzę udanej imprezki urodzinowej :wink:

Ma-Rita wszystkiego naj oraz spełnienia marzeń;-)
U mnie także słoneczko:-D, ale męża brak:-(. Tęsknie jak jasna cholera...:sad::sad::sad::hmm::hmm::hmm::sick::sick::sick:. Wystraczy, że ktoś wymówi męża imię to mi już łzy napływają...:-(:sad::sick::hmm:.

Ma-Rita,jeszcze raz wszystkiego naj :)
kufelek przepiekny,ale to raczej moj maz i jego kolesie sie tym zachwycaja.Ja jestem wybredna i pijam dziwne piwa (np.Timmermans cassis albo cider ):-).

Niedziela ogrodowo-tarasowo-hamakowa. Wnioski - albo espresso albo pralinki,konsumowane jednoczesnie traca na smaku ,tfu ...:cool2:
Po poludniu idziemy na impreze urodzinowa do brata meza (jego corka konczy 7 lat).NIezbyt za soba przepadamy,ale trzeba bedzie przebolec:dry:.
Milego wylegiwania sie :))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry