reklama

Holandia

reklama
A co do polityki to ja juz dawno postawilam na tym krzyzyk :tak: Nie interesuje sie, bo nie chce psuc sobie nerwow :no: Od czasu do czasu cos mi wpadnie w ucho gdy do Holandii dotra wiesci o jakis nowych "cudownych"pomyslach naszego rzadu :angry: Ech, szkoda gadac....
Pedze do Hemy zanim mi wszystki appeltaart wykupia ;-):tak:

Co do polityki, to nie interesuję się w sensie codziennego zainteresowania, bardziej raz na jakiś czas coś mnie wtelepie w postępowaniu Naszego parlamentu i wtedy przykuje moja uwagę.....wybory-ślędzę te "flaki z olejem" i tylko patrzę jaki znowu wstyd przyniosą Nam na całym świecie, bo o Polakach zawsze mósi byc głośno :dry:
A ja już po zakupach, teraz jadę małą odebrac bo wczoraj po urodzinkach teściów została u nich na noc, i sama jestem świadkiem, nie obudziła się po godzince tak jak to robi w domu-oj koza z niej :unibrow:
Co do Lichtenstein to bardzo bym chciała ale jak mają tam franki szwajcarskie to znaczy że nie na naszą kieszeń :sorry2:, natomiast Andora wygląda na wspaniałą, przejżałam wczoraj foteczki,zbytki itp. i coraz bardziej jestem ZA, a że góry to tylko super, zawsze mnie ciągnęło w takie regiony a nie tam woda i dupsko na plaży ;-)
Jolka- a Wy gdzie się zatrzymaliście, jaki hotel...bo bardzo mnie interesują wszelkie info w tym kierunku, i jakie są ceny.
Oki doki, ja już spadam, miłego dnia.

Sie pochwale : w Belgii jest dzisiaj "dag van de klant" ,w kazdym sklepie,knajpie i w ogole dostaje sie cos fajnego. Poczlapalam do perfumerii po pomadke,bo mi dzieciaki zlamaly ulubiona i dostalam w prezencie lakier do paznokci Dior Addict i reklamowke pelna probek perfum !!!!:tak::-):tak::-). W drodze powrotnej kawka i w prezencie torebka pierniczkow,calkiem spora,bedzie na podwieczorek.

To ja tez poproszę taki dzień, sama chętnie bym wtedy pospacerowała od sklepu do sklepu :cool2:
A ja właśnie wstawiłam do pieca ciasto drożdżowe, tylko cosik mi dzis nie wyrosło jak powinno :errr: ale pewnie będzie zjadliwe ......mała jeszcze śpi, jak tylko się obudzi to jazda do szpitala, koleżanki syn zeskoczył na kolana ze ślizgawki i złamał górna część nogi, biedak od 2 września jest na wyciągu, a ma 4 latka ....oj współczuje mu, sama bym na głowę dostała od tego szpitalnego wyrka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry